joi, 4 februarie 2010

Despre relaxare

Intr-o societate in care stresul isi pune din ce in ce mai puternic amprenta asupra noastra,multi dintre noi cautam din ce in ce mai mult metode de relaxare.Unii merg la biserica,altii asculta muzica,unii deseneaza altii... fac sex.E si asta o metoda de a te elibera de stress.Prietena mea ,de exemplu gateste.Pentru ea gatitul reprezinta o metoda de relaxare.

Eu fac parte din categoria care le face pe toate (mai putin partea cu gatitul)si de aceea o sa incerc sa va spun aici despre metodele mele de a ma relaxa.Sunt lucruri simple,la indemana oricui care ne pot aduce multa bucurie si liniste in suflet.

Ganditi-va,doamnelor -pentru ca voi sunteti cele mai afectate la capitolul stress si rutina cotidiana,ca seara va puteti acorda o jumatate de ora sau macar 15 minute , sa faceti macar un dus,daca nu o baie ,in care sa leneviti (nu mai spun si cu sotul pentru ca deja o sa-mi atrag multe vorbe de ocara) dupa care sa puneti putina muzica lenta, sa aprindeti cateva lumanari sau betisoare parfumate sa stati si sa leneviti,sa nu auziti decat muzica si linistea din jurul vostru.Credeti ca puteti face asta?Nu e vorba decat de 15 min daca nu zilnic macar la cateva zile....Este chiar atat de greu?

Sau ...de ce nu...daca tot faceti dragoste cu partenerul vostru de ce sa nu o faceti frumos? Sa va amintiti a 2 a zi la munca de seara de dinainte si sa simtiti cum acelasi fior de placere va inunda tot corpul....Aud tot mai des in ultima vreme :''Nu mai am timp sa fac sex.Vin obosit de la munca, seara copilul se culca tarziu, pana mai facem ceva prin casa trece timpul si nu-mi mai arde de sex.''

In primul rand eliminati cuvantul ''sex''.El ne intoarce la origini,in preistoric cand totul se reducea la instinctul animalic si atat.
Cu partenerul faceti dragoste chiar daca o faceti o data la 3 zile sau la o saptamana sau cand vreti voi.Daca tot o faceti de ce sa nu o faceti frumos? Sa va bucurati din plin de acele momente?
Eu asta incerc ,chiar daca nu de fiecare data dar, din cand in cand ...imi place sa creez acele momente pline de erotism si romantism.
Astept sa imi impartasiti din experientele si gandurile voastre si nu uitati ca frumusetea vine din suflet si nu infloreste decat in armonie.

O seara linistita !

4 comentarii:

Miha spunea...

Bine ai venit in blogosfera!
Ti-ai facut o intrare furtunoasa! :))

minoki spunea...

Multumesc si te astept cu drag sa ne impartasesti din experientele tale

Anonim spunea...

E CEL MAI INDICAT IN VIATA SA NE INFORMAM DE LA CEI CE STIU ARTA BUCURIEI SI ARMONIEI SUFLETESTI SI DE CE NU POATE SI A SEXULUI. MULT SUCCES!

minoki spunea...

Pentru Razvanul Anonim
Multumesc frumos pentru vizita si pentru urari!
Te astept cu mare drag sa ne mai impartasesti din gandurile tale de duh.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu