sâmbătă, 6 februarie 2010

O baie relaxanta

Dragii mei!
Astazi o sa ma adresez distinsilor domni, ale caror consoarte nu le mai acorda atentia cuvenita in ultima vreme.
Si, haideti,sa recunoasteti ca sunteti in numar din ce in ce mai mare!
Cati dintre voi nu va ganditi acum la o ''partida de sex'',''una mica si rapida'' ca...deh ...timpul nu ne permite.Acusi vin copii de afara de la joaca, ea trebuie sa puna masa apoi sa spele vasele ,ceva curatenie si daca mai are si copii de pregatit pentru culcare,...iar o sa auziti preacunoscuta replica cand incepeti sa o mangaiati (ca sa nu zic bajbait) pe sub asternuturi ;"draga,crezi ca-mi mai arde de harjoneala?'',sau ''ma doare capul ca abia il tin si pe perna''.
Si iar o sa va intoarceti la singura voastra prietena care nu va tradeaza niciodata si va accepta tot timpul neconditionat: your hand !!!

Dar nu disperati, domnii mei!!!
Dupa ce ati terminat ...ce aveati de terminat ...ca deh doar nu o sa lasati hormonii de acum sa zburde ca mieii pe campii,doar pentru ca ea nu a avut chef in seara asta(si daca ar fi doar seara asta!!!), ganditi-va cum sa o surprindeti maine, ca sa nu va mai izbiti de acelasi refuz si voi sa fiti nevoiti sa apelati la aceeasi prietena ....

Inainte de toate sunati pe mama, mama soacra ,cumnata, sau chiar vecina care va mai ajuta cu copiii. Nu se poate sa nu aveti o ruda in caz de extrema urgenta.Inventati rapid un motiv. Aintervenit ceva.Trebuie sa mergeti la o ptercere si nu puteti lipsi pentru ca e obligatie.Puneti-va imaginatia la incercare !

Si acum ca ati rezolvat cu copii si ea inca nu a venit de la serviciu sau e in casa si roboteste, ca de obicei, strecurati-va in baie, dati drumul la apa in cada si, in timp ce se umple, turnati putina sare de baie(se poate prepara si in casa din sare de mare si uleiuri esentiale-de obicei se foloseste lavanda pentru ca are un efect relaxant ,dar puteti combina si cu alte arome),putin ulei parfumat pentru baie si daca doriti puteti pune si putin spumant .Din nou va lasati imaginatia sa zboare!
Aprindeti cateva lumanari si puneti in surdina muzica de relaxare.
Fiti si voi, barbatii, initiatorii unor momente placute impreuna cu partenera voastra! Nu le lasati numai pe ele sa va surprinda cu astfel de momente!

Ce e mai placut decat sa stati impreuna relaxati intr-o cada cu spuma si sa palavragiti cate in luna si in stele, sa simtiti cum aromele din baie se impletesc si va patrund pana in adancul sufletului?De cand nu ati mai stat asa de relaxati?De cand nu ati mai simtit mainile ei delicate cum va maseaza usor si cum ''migrena'' ei programata si pentru seara asta dispare incet, incet?
Nu-i asa ca, parca e mai placut acum, cand sunteti eliberati de toate gandurilesi stresul de peste zi, sa incepeti sa faceti dragoste?
Astept sa-mi impartasiti din experientele voastre si nu uitati: frumusetea vine din suflet si nu infloreste decat in armonie.
O seara linistita !

2 comentarii:

iulian berzuc spunea...

foarte frumos articolul.din nefericire se intampla atat de rar............................

minoki spunea...

Totul se intampla dupa cum vrem noi sa se intample...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu