marți, 2 martie 2010

Masaj de relaxare

Dragii mei!
Ma gandeam sa vorbim astazi despre masaj.
Am descoperit arta masajului acum doi ani, dintr-o pura intamplare. Cautam ceva pe net si am dat peste un film despre masajul de relaxare. L-am downloadat si l-am vazut cap coada.

Mi-a placut filmul, si, prima mea ''victima'' a fost o prietena de a mea. M-am oferit sa-i fac masaj si, la sfarsit am vazut-o ca era aproape adormita. Nu ma asteptam sa aibe asa efect. Mai ales ca, pentru mine era prima data, cand faceam asa ceva. Apoi ...am incercat cu iubitul meu. La sfarsit am observat ca efectul era cu totul invers. A urmat o noapte plina de nebunii!!! ''Buuun'', mi-am spus eu. Am mai invatat ceva!
Asa ca, o sa va impartasesc si voua cate ceva despre una din metodele cele mai eficiente de relaxare, si anume, masajul.Desi necesita putin mai mult timp si efort, efectul este garantat 100%.

Inainte de toate, faceti o baie calduta de maximum 15 minute, baie, in care ati pus, uleiuri, sare de baie sau ce aveti la indemana pentru aromoterapie. Baia incepe procesul de relaxare, deschide porii si ii pregateste pentru masaj.
Aprindeti lumanari, cat mai multe, pentru ca masajul sa se efectueze intr-o atmosfera calda. Aprindeti betisoare parfumate, sau puteti aprinde lumanari parfumate. Puneti muzica lenta, de relaxare (cred ca v-am mai recomandat Dan Gibson; este de departe cel mai bun). Aveti grija ca incaperea sa fie bine aerisita. De preferat ar fi ca masajul sa fie facut jos, la sol, deoarece puteti oferi libertate de miscare maseurului. Asa ca, daca nu aveti o saltea, puteti pune o paturica, sau o pilota pentru ca suprafata sa nu fie foarte tare.

Neaparat trebuie sa aveti ulei pentru masaj. Se gaseste in comert si nu este scump. Sau puteti prepara in casa din ulei de bucatarie in care puneti cateva picaturi de ulei esential. Uleiurile cu ylang ylang, levantica , trandafiri, au un efect relaxant. Si voi si partenerul vostru trebuie sa fiti total relaxati, asa ca lasati problemele cotidiene deoparte! Maine tot acolo le gasiti, asa ca , acum bucurati-va de aceste momente de calm si liniste !

Inainte de a incepe masajul palmele trebuiesc incalzite bine prin frecare. Apoi turnati ulei din abundenta. Incepeti masajul din zona spatelui cu miscari usoare, miscari ample care apoi le puteti reduce la miscari scurte circulare si din nou miscari ample. Puneti imaginatia la lucru !
Fiti siguri ca cel care este masat va va multumi pentru asta.

Apoi continutai cu picioarele, miscarile vor fi efectuate numai de jos in sus, si apoi pe fata, pe abdomen, apoi din nou picioarele tot cu miscari de jos in sus si apoi continuati cu talpile. Masati zona fetei si la urma zona capului. Pentru masajul erotic, tot in functie de imaginatie puteti masa usor sanii si organele genitale ale partenerului. Garantat, veti avea parte de o partida de amor pe care nu o veti uita repede, iar partenerul(a) va mai dori si altdata sa se bucure de priceperea voastra.

Astept pareri, povestiri despre experientele voastre si nu uitati ca frumusetea vine din suflet si infloreste in armonie.
O seara linistita!

3 comentarii:

iulian berzuc spunea...

Am inchis pentru o clipa ochii si mi-am imaginat mangaierea unei femei.E nebunie curata!

Gospodina de Criza spunea...

Aoleu,da tu esti periculoasa rau!

minoki spunea...

Vai de mine ! Eu, periculoasa?
Eu nu vreau decat sa mai alung din rutina zilnica care ne omoara vietile in doi.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu