luni, 8 martie 2010

O seara cu parfum oriental

Dragii mei! De fapt astazi o sa ma adresez in exclusivitate dragelor mele doamne, carora partenerii lor le-au coplesit cu surprize zilele acestea, incepand cu Valentine's day si terminand cu ziua de astazi de 8 Martie. Si chiar si celor care nu au fost atat de atentionate cu mici surprize din partea lor. Ce-ar fi sa organizam o seara orientala? Hmmm... suna tentant ! Nu-i asa..., dragii mei domni? V-ar placea sa va vedeti iubitele consoarte pe post de cadane, nu?

Asa ca, sa trecem la treaba, pentru ca avem cate ceva de facut. Ca seara orientala fara o cina orientala ...nu prea merge, nu-i asa? Mai ales pentru dragii de ei, pentru care dragostea trece mai intai prin stomac!!! Pentru ca e seara, o sa va propun o salata Fatoush, specific arabeasca care se prepara din : rosii, castraveti, ardei gras, ceapa verde , ridichi, cateva frunze de menta, seminte de rodii (nu este obligatoriu). Taiati toate legumele, le puneti intr-un castron peste care puneti sare, piper, turnati ulei de masline , zeama de lamaie si la urma rupeti 1-2 lipii arabesti in bucatele mici dupa ce le-ai prajit un pic, cat sa fie mai crocante.


Puteti sa mai faceti un gratar din carne de pui sau puteti face Falafel, un fel de chiftelute arabesti. Puneti cu o zi inainte la muiat o cana cu naut. Intr-un blender amestecati nautul inmuiat, o ceapa, usturoi, coriandru, sare , piper, patrunjel, si o lingurita de bicarbonat(exact ca la chiftelutele cu carne). Apoi le prajiti in ulei incins . Sunt foarte gustoase si sanatoase.

Acum, ca ati terminat mancarea, trebuie sa pregatiti atmosfera. Puneti muzica orientala , aprindeti lumanari in toata camera, si asezati masa (eu as prefera sa stau jos pe pernute exact ca in povestirile celor
1001 de nopti). Incercati sa incropiti din ce aveti prin casa o tinuta cat mai aproape de cea a dansatoarelor de belly dance. Fusta sau pantaloni cu talia cat mai joasa pentru a va evidentia soldurile si mai ales buricul. Se gasesc de cumparat acele batice cu banuti pe care le puteti prinde de solduri. O camasa legata sub bust sau, de ce nu , puteti ramane intr-un sutien sexy. Fiti sigure ca-si va dezlipi cu greu ochii de pe mijlocul vostru.

Ei...si dupa ce ati terminat masa ....incepe adevarata seara magica. Puteti sa-l surpindeti cu un dans oriental. Chiar daca nu sunteti experte intr-ale dansurilor din buric, nu conteaza. Nici eu nu sunt, dar, o sa incerc sa fiu increzatoare in miscarile mele. Lasati-va imaginatia sa zboare! Leganati-va soldurile in ritmul muzicii. De fapt, traiti muzica! Eliberati-va de inhibitii si fiti cat mai senzuale in miscari! Aveti incredere in voi ca sunteti cele mai sexy femei de pe planeta. Ei sigur vor spune asta cand va vor privi. Si fiti sigure ca seara nu se va termina aici. A mea... cu siguranta, nu!!!

Astept sa-mi imparatsiti din povestile voastre de viata si nu uitati ca frumusetea vine din suflet si infloreste numai in armonie.
O seara linistita!

5 comentarii:

iulian berzuc spunea...

Imaginatia ta e superba.Nu ne ramane decat sa inchidem ochii si sa ne visam padisahi inconjurati de harem.

minoki spunea...

Dar de ce sa visam si sa nu facem din vise realitate?

Miha spunea...

Vise fata...vise! :))))

minoki spunea...

Orice se poate realiza. Numai sa vrei sa faci !

Anonim spunea...

Si totusi,ai grija ce-ti doresti...!!!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu