miercuri, 7 aprilie 2010

Dupa sarbatori

Dragii mei!
Intai de toate vreau sa multumesc din nou celor ce m-au felicitat de sarbatori. Le multumesc si ii mai astept cu drag sa-mi citeasca postarile.
Astazi sunt si eu, ca si voi ,inca, sub infleunta sarbatorilor. Cam brusca revenirea la munca! Nu-i asa?
Mai ales ca ne si resimtim dupa atatea "bunatati" care au curs pe mese, cum numai la noi la romani stiu se curga in aceste zile, unele dupa altele.

Eu una ma uit acum ...asa...cam intr-un ochi la ce a mai ramas de la Paste. Deja ceea ce duminica mi se pareau niste delicatese acum le vad ca pe niste chestii horror. Si ca sa o satisfac si pe "Gospodina de criza" o sa-i spun ca deja eu m-am infipt puternic in niste salata verde cu spanac, ridichi, rosii castraveti si ceapa verde. Acusi o sa dau fuguta sa fac o ciorba de legume cu sfecla. Iar mai pe seara o sa mananc niste fructe. Sau o sa beau un iaurt. Am inceput cura de dezintoxicare. Aaaa!!! Si multa miscare. Colaceii pe care i-am adunat cu atata sarg in aceste zile trebuie dati jos cat mai repede!

Asa ca o cura de dezintoxicare nu este greu de tinut. Mai ales ca au aparut salata, spanacul, urzicile. Eu sunt o mare fana a salatelor. Desi , recunosc ca imi plac mancarurile cu carne acum simt nevoia sa iau o pauza . Si peste toate imi fac ceaiuri. Insa atentia marita la etichete! Ceaiurile de fructe la pliculete (dupa cum mai spuneam si in alta postare) au continut de arome si coloroanti. Adica nu sunt chiar atat de naturale precum ar trebui. Asa ca cele mai bune raman tot ceaiurile de plante. Cele de sunatoare, galbenele, menta, macese, mai ales cele ambalate in pungi , in care puteti vedea plantele sunt foarte bune pentru o cura de dezintoxicare.

Daca mai aveti si alte remedii pentru o dieta dupa sarbatori, si nu numai, sa ne scrieti. Asteptam cu interes sa ne spuneti ce remedii folositi pentru eliminarea toxinelor din organism.
Nu uitati cu frumusetea vine din suflet si infloreste in armonie!
O seara linistita!

8 comentarii:

Claudia spunea...

bine te-am regasit minoky! eu am ca remediu pentru dezintoxicare un pahar de apa (dar nu rece) in care storci o jumatate de lamaie. se bea dimineata pe stomacul gol si jumatate de ora dupa aceea nu se mai mananca nimic. oricum eu beau caiuri la greu dar asta este pentru dezintoxicare in mod special si e de recomandat a se tine macar 3 saptamani.

minoki spunea...

Foarte buna ideea cu apa cu lamaie. O sa incerc si eu.

CamiWitt spunea...

Bine te-am gasit! Ai dreptate ! Salutari din Hamburg si o zi buna! Cami

minoki spunea...

Nu stiu unde am dreptate. Dar daca tu spui...eu ma bucur. Te salut si eu din Romania, si te mai astept la mine pe blog.

Claudia spunea...

ai dreptate ca tre' sa tinem regim. astia care pot, ca eu am avut inca multe sarbatori in familie. dar m-am apucat cu mult succes de abdomene. 100 de abdomene, 10 serii a cate 10 repetari (pauzele de 20 de sec). le recomand cu multa caldura celor care nu rad. fiindca dupa aceea rasul este un chin.
sa vedem cat timp voi avea chef sa le fac...

minoki spunea...

Vai de mine ! 100 de abdomene? Nu as putea nici sa mai rad nici sa plang , nici...nimic. Cred ca as ramane lata pe jos.

Claudia spunea...

eh, le fac cu pauze intre serii. de 20-30 sec. nu e greu sa stii... ma uit la televizor in timpul asta.

Claudia spunea...

ai disparut de ceva vreme. ce-i cu tine, esti bolnava?

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu