vineri, 28 mai 2010

Intrebari existentiale 2

Dragii mei!
In primul rand ma adresez din nou celor care m-au intrebat de ce nu mai postez . Viata mea e un pic data peste cap in utlima vreme, incerc sa ma ordonez si sa fac fata timpului care este nemilos cateodata si trece atat de repede pe langa mine incat nici nu imi dau seama cand e luni si cand vine weekend-ul. O sa incerc sa postez mai des desi imi este destul de greu.

As vrea sa continui seria intrebarilor "existentiale" la cererea prietenelor mele care mi-au citit ultima postare. Am tot cautat pe ici pe colo raspunsuri. Am vorbit si cu iubitul meu pe aceasta tema. Inca nu reusesc sa dau raspuns unor intrebari . De ce nu sunt barbatii ca noi femeile? Sau, de ce nu suntem noi ca ei? Pentru asta o sa incerc un experiment cu iubitul meu. Pret de cateva zile o sa incerc sa intru in pielea lui si el intr-a mea. Stiti, ca in emisiunea aceea "Schimb de mame". A mea se va intitula "Schimb de sex".

Drept urmare, pret de cateva zile eu o sa incerc sa ma port ca un barbat. Nu stiu daca o sa imi iasa , dar eu o sa incerc. Macar sa vad si eu cum e sa te trezesti dimineata sa imbraci ceva pe fuga , nu conteaza ce, doar atat cat sa nu iesi goala pe strada, sa renunt la oglinditul de dimineata de cel putin jumatate de ora, in timp ce el imi va lua locul in fata oglinzii sa isi analizeze fiecare rid, fiecare fir din spranceana, daca a crescut la locul ei. Isi va asorta corect, chilotii cu maieul si sosetele, pentru ca, de restul, nici nu se pune problema. Si daca ma gandesc bine... cred ca o sa-l rog sa se si epileze. Sau mai bine nu! Stiti vorba aceea: "Don't push your luck!"

O sa ies din casa cu mainile fluturande in timp ce el isi va luao geanta in care va avea: un pachet de servetele umede, unul uscat, chei, portofel, telefon, o sticla cu apa (ca doar trebuie sa se hidrateze ), un deodorant , parfumul pentru un refresh peste zi, balsamul de buze, guma de mestecat, tigari, bricheta, si multe altele necesare, sau intuile dar pe care, noi femeile, le caram zilnic dupa noi in imensele noastre posete, doare poentru ca suntem niste doamne respectabile.

Seara o sa ies cu fetele la o terasa. O sa incerc sa bag in mine macar un litru de bere, pentru ca eu nu beau de fel. Dar o sa incerc macar asa pentru aroma aceea de alcool amestecata cu tutun ( o sa si pufai ca un furnal) si apoi o sa ma duc sa-l sarut indelung in semn de multumire pentru ca a fost atat de dragut si a facut cumparaturile in drum spre cara , a gatit, si a mai facut si cate ceva prin casa. Nu conteaza ca, saracul, e obosit mort ca de abia se tine pe picioare. O sa-l provoc si la o partida de sex nebun, sa vada el ce femeie are langa dansul.

Dar acum stau si ma gandesc. Oare el va putea sa duca pana la capat aceste experiment? Chair sunt curioasa. Sau poate eu voi fi cea care va ceda prima?
O sa va tin la curent. Pana atunci nu uitati ca frumusetea vine din suflet si infloreste numai in armonie!
O seara linistita!





10 comentarii:

iulian berzuc spunea...

E greu sa fii barbat.Ceea ce ai descris tu se potriveste cu imagina unui barbat insensibil cu o "cobza"plina de bere,cu tigara in coltul gurii,vorbind ori poruncitor ,ori in sictir.Nu toti suntem la fel.Oricum astept cu nerabdare sa imi comunici rezultatul experimentului.Poate iti place si iti faci schimbare de sex HA HA HA.

Claudia spunea...

minoki fata, eu de ceva vreme o cam duc asa. 5 minute in fata oglinzii si 5 la spalat. de asortat nici nu se pune problema, ca la blugi asortez orice. doar in weekend imi permit sa ma port ca o doamna si sa ma respect cat de cat (si asta doar sambata).
oricum, m-a amuzat tare ideea de barbat dus la supliciu pentru epilare. asta e grozava, macar asa poate apreciaza de acum incolo finetea... hm... sti tu a ce.
si cu berea, eu zic ca dupa 3 zile nu mai rezisti cu atata bere cata ti-ai pus in cap sa bei. eu am incercat pentru ca sa ma ingras (vroiam sa am ce taia de craciu) si n-am reusit. dupa 3 zile fix am clacat si am decretat ca beau bere doar la ocazie si atunci nu mai mult de una. nu de alta da imi venea sa dau la boboci doar cand o vedeam.
oricum, bafta multa la experiment! iti tin pumnii sa reusesti si sa clacheze el inaintea ta :))

minoki spunea...

Iulian, nu am spus ca toti sunt insensibili. Ceea ce am vrut sa scot in evidenta cu aceste doua postari a fost ca nu ne intelegem ca specii. Pentru ca eu sustin ca barbatii si femeile sunt doua specii total diferite. Si nu avem nimic in comun unii cu altii. De aceea , pentru o mai buna intelegere am spus ca o sa fac aceste experiment.
Si...sincer...numai si pentru sindromul premenstrual, de care am suferit toata viata, tot mi-as face o schimbare de sex. Si, oricum viata de barbat mi se pare muuuuult mai simpla si mai usor de trait. Asa ca...cine stie? Poate te invit intr-o zi la o cobza de bere!!!

minoki spunea...

Draga Anca, nu spune ca macar papucii ii asortezi cu bluza sau cu cerceii, sau chiar si cu bikinii. Macar asa sa te stii impcata cu gandul ca te-ai asortat cu ceva. Cat despre epilat ce sa spun? Stiu ca prietenul meu ma iubeste tare, dar de epilat nu as resui in viata mea sa o fac sa-i smulg macar un fir de par. Ca stii si tu cat de tare "sufera " ei la durere si la boala, in general. Este o adevarata tragedie o simpla indigestie, sau o raceala banala.Se uita la tine cu privirea aceea de parca si-ar da ultima suflare.Iar despre bere ce sa spun? Macar o sa incerc. Eu detest mirosul de alcool. Combinat cu mirosul de tutn ce sa mai spun?
Nu stiu daca macar o sa am curajul sa fac acest experiment dar sa stii ca sunt curioasa sa vad cum e viata prin ochii unui barbat.

Claudia spunea...

minoki, eu sunt norocoasa in privinta epilatului. al meu n-are probleme (odata cand a vrut sa se epileze pe fata am refuzat sa fac asa ceva. el credea ca o sa ii creasca mai greu parul si o sa scape 3 saptamani de barbierit :)). a iesit o chestie foarte nashpa pentru ca a incercat s-o faca singur si dupa aia n-a mai putut sa-si scoata ceara de pe fata. cu chiu cu vai am reusit sa-l ajut. de atunci doar pe mine ma lasa sa fac onorurile si doar in zonele unde consider eu ca n-are ce cauta par acolo)

Adriana spunea...

Mie imi place sa fiu femeie si tot ceea ce trebuie sa fac pentru a arata bine asa cum nu mi-ar fi placut -cred- sa ma trezesc in fiecare dimineata sa ma rad de exemplu. Si a fi barbat implica de asemenea niste mari responsabilitati( asta daca esti barbat adevarat) ca de exemplu sa intretii o familie ( e responsabilitatea lor in primul rand).Iar cu berea... ce sa spun? Ar fi bine daca si noi ne-am "respecta" si am iesi saptamanal la o intanire de fete cu sau fara bere macar pentru a-i barfi pe ei.Va recomnad, fetelor, in spiritul acestei idei melodia mea preferata "IF I WERE A BOY"-BEYONCE( probabil nu suntem primele care suferim din cauza acestor teme existentiale).
P.S. Si il rog pe Iulian Berzuc sa ne explice de ce e greu sa fii barbat!

minoki spunea...

Anca nici nu imi pot imagina un barbat cu ceara pe fata. Ma cutremura aceasta imagine. Imi inchipui prin ce a trecut. Mai ales daca o mai fi si genul care are barba deasa.Brrrrr!

minoki spunea...

Adriana, imi inchipui ca iti place sa fii femeie, dar ia gandeste-te ca e bine si sa te trezesti dimineata sa stii ca nu prea ai grija de micul dejun, pranz si cina, curatenie, copil cumparaturi. Ca dupa ce iesi de la munca dai fuga la o berica, si apoi vii acasa si stii ca toate sunt facute. Ca nu suferi luna de luna de sindromul PM cu tot ce implica el. ca poti lua si tu de sus o femeie . AM mai spus ca pana la urma tot intr-o lume a barbatilor traim si e greu sa razbesti printre ei.
Si , domnule Iulian Berzuc te intreb si eu: de ce e greu sa fii barbat?

Mariean Viorel spunea...

Stimate doamne ,ca cititoare nevinovate si nemisogine am vrea sa va spunem doua chestii: 1 . biologic, barbatii au o enzima in plus - aia care reduce alcoolul (nenorocitii sunt programati genetic pt asta );
2 . psihologic: cei insurati , spun cercetatorii englezi , au atins deja pragul de suportabilitate si e nevoie sa se refugieze undeva...
Ar trebui sa-i iubiti neconditionat pentru ca sunt atat de frumosi in uratenia lor...


Alt grup de doamne .

P.S. Nevasta-mea nu e de acord.

minoki spunea...

Draga Mariean, eu va doresc sa va traiasca toate enzimele care va proceseaza alcoolul! Daca ar fi vreouna si pentru tutun , ca sa nu mai mirositi asa dizgratios, ne-ati face pe multe dintre noi fericite.
Desi am o relatie foarte buna cu iubitul meu raman totusi la parerea mea: barbatii cu barbatii si femeile cu femeile!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu