miercuri, 19 ianuarie 2011

Daca prostia ar durea....

Astazi aveam de gand sa postez altceva, dar in urma unui comentariu venit acum doua zile la postarea mea," Scrisoare de pisicuta", ma vad nevoita sa ii raspund "doamnei " de bine care vine cu niste acuzatii aduse la adresa mea, total nefondate.O sa redau comentariul ei asa cum a fost scris:

Anonim spunea...

"Eu ma intreb oare pana unde poate ajunge ignoranta unei femei? Tie nu iti este rusine sa scrii ca motanul Leo este al tau? Sta tolanit in 'CASA LUI MINOKI'? Daca ai fi avut o casa , ai fi ramas in ea. Iti precizez ca atat motanul, cat si casa este a Biancai, a ta NU VA FI nici macar in visurile tale.
Ce te mai invarti atata in jurul cozii pe blog si nu recunosti cine este de fapt 'iubitul tau'?
Poate iti este rusine? Poate nu vrei sa fii judecata de asa zisii prieteni blogosferi. Daca nu ai tu curaj, atunci nu incerca sa ma determini sa le povestesc eu la fiecare.
Iti aduc aminte, ca finuta mea Bianca, este o fetita foarte dulce si inteligenta,crescuta cu cei sapte ani de acasa si doar pentru asta nu iti spune in fata ceea ce ai merita. Un cadou de la tatal ei, primit in ziua de Craciun, intr-o perioada dificila, cu acordul lor de a tine lui pisoiul, nu iti da tie nici un drept de proprietate. Iti citesc articolele doar pentru a te tine sub control, ca nu imi faci nepoata sa sufere. Stii prea bine ca ea iti cunoaste blogul. La prima ta miscare gresita te voi face sa iti inghiti tot ceea ce vei spune!"

Inainte de a raspunde la comentariul tau, am si eu o intrebare: unde ai fost cand se preda gramatica, draga mea? Sau, poate, aerul de Italia ti-a umbrit memoria?

Si acum, punctual, iti raspund la comentariu cu promisiunea solemna ca este prima si ultima oara cand o fac. Blogul meu nu este un blog de mahala cum nici viata mea nu vreau sa o transform intr-una de mahala.Nici acum nu ti-as fi publicat comentariul din doua considerente: pe primul tocmai l-am mentionat, si al doilea a fost ca nu am vrut ca nepoata ta sa ajunga subiect de mahalagisme ieftine . Eu o respect si cred ca
observi ca, in continuare, din respect pentru ea, nici nu ii mentionez numele, spre deosebire de tine, care nu ai tinut cont ca poate acest comenatriu va ajunge public. Dar stii vorba aia: daca prostia ar durea...


In al doilea rand postarea aceea a fost scrisa pentru pisica, pentru ca ne-am gandit, eu si colega mea, ca poate se va indura cineva de ea sa o ia acasa. Nicidecum nu am avut intentia sa ma laud eu cu motanul meu si casa mea. Cei care imi citesc articolele sunt convinsa ca au inteles ca measjul era pentru pisica si nu pentru casa si Leo. Si din nou spun: daca prostia ar durea...

In al treilea rand nu am absolut nicio problema in a recunoaste cine este iubitul meu.
Dragii mei cititori "blogosferi", cum spune simpatica doamna mai sus, va anunt oficial ca iubitul meu este Iulian cu "Blogul' lui Iulian". Imi cer iertare, dragii mei cititori ,daca ati avut nopti nedormite, daca vietile voastre au fost date peste cap din cauza ca nu ati stiut cine este iubitul meu.Acum ca ati aflat acest ''mare'' secret sper ca imi veti citi in contiunuare postarile. Si din nou spun: daca prostia ar durea...

Si in ultimul rand, inceteaza, draga mea, cu amenintarile! Nu incerca sa sperii lupul cu pielea oii! Daca pana acum nu am avut nciun fel de reactie la toate prostiile tale si ale sotului tau,nu am facut-o, NU pentru ca mi-ar fi frica de tine sau de altcineva din familia ta ci pentru simplu fapt ca nu ma cobor la nivelul vostru. Ai grija la ceea ce faci si spui de acum incolo, pentru ca acum te amenint eu! Si o fac public: eu te amenint cu "LEGEA'', draga mea, s-ar putea sa ai niste mari surprize cand vei mai veni in tara.
Si iti mai spun ceva: nu uita ca mai presus de LEGEA scrisa ar trebui sa te temi de LEGEA Divina, pentru ca aceea te loveste cand nici nu te astepti, si loveste rau de tot.

Nu judeca , nu comenta si nu ameninta un om atata timp cat nu il cunosti, atata timp cat nu stii ce intentii are! Gandeste-te la repercursiuni, daca nu in ceea ce te priveste, macar la cei pe care ii tarai in mahalaua ta!
Si cu asta basta! Inchei aici pentru ca ,vorba unei prietene" blogosfere" ( apropo, draga mea, corect se spune "blogger"), incepe sa miroase urat la mine pe blog. Si la final o sa iti scriu toata cugetarea, in caz ca nu stii cum suna:
"Daca prostia ar durea, multi ar muri in chinuri mari."

17 comentarii:

Miha spunea...

Draga mea "blogosfera" :))) parerea mea ca acest comentariu merita sa ramana nepublicat ca si toate celelalte de pana acum. Eu i-as fi dat un mare ignore.
Nu sunt in pielea ta, dar imi dau seama cam ce simti. Dar tot i-as fi dat ignore. :)) Asemenea oameni care se ascund in spatele anonimatului si care arunca asemenea vorbe, nu merita decat sa ramana anonimi, fara sa-i stie nimeni.
Noi ne stim de atatia ani si te cunosc si stiu ca nu esti nici pe departe cum zice...anonima. Si asta pot s-o spun cu mana pe inima, in fata prietenilor "blogosferi" :)))

minoki spunea...

Draga Miha, multumesc de sustinere. Eu ma bucur doar ca cititorii si preietenii mei sa-mi citeasca blogul in continuare.Restul...nu mai conteaza!

C.T spunea...

Cand cineva judeca pe altcineva , este deja un pacat. Faptul ca acel cineva are o nemultumire , revara asupra ta neamplinirea sa. Nu este de luat in consideratie ci mai bine tratat cu ignoranta. Va astept cu drag pentru sfaturi pe http://descoperanatura.blogspot.com

iulian berzuc spunea...

Fiind impricinat in problema asta imi permit sa iti recomand ca,pe viitor,sa eviti a mai da importanta acestor subreprezentatnti ai comunitatii mahalagiilor din intreaga lume.Mahalaua si bagarea in seama nu este specifica doar romanilor ci si altor natii.

minoki spunea...

Draga C.T mare dreptate ai.Ca si MIha de altfel. Data viitoare nu va mai fi o data viitoare. Promit. Sunt convinsa ca cei ce imi citesc postarile nu agreeaza astfel de subiecte. Cel putin categoria pe care o stiu eu ca mai imi viziteaza blogul.

minoki spunea...

Draga iulian, data viitoare asa voi face.Multumesc de sustinere, iar "aura" aceea o vom pastra in continuare.

M.NECHITA spunea...

doamna draga Anonima ati gandit in "proprietati, nu cu sufletul.Ce a postat si cum s-a exprimat propietara blogului, care este in "casa" ei aici( subliniez ca sa va atrag atentia, pentru ca arta subtilitatii va este straina si imi acord permisiunea sa va aduc aminte ca orice bata pe care o aruncati intr-o balta va stropeste fara doar si poate....)este o problema de suflet care nu implica treburi persoane si proprietati foste familiale si avocati ai...poporului.
M-as fi bucurat sa fi "imprumutat" macar a mia parte din finetea si bunul simt al acestei gazde.Dar cum de unde nu este ,nici Bunul Dunmezeu nu poate cere......
Ii cereti sa "recunoasca " public identitatea iubitului, "uitand" d-voastra insiva sa va declinati identitatea.....( citind puerilele amenintari.... ma gandesc ca nu aveti o identitate proprie sau va este rusine?)
Faptul ca urmariti acest blog arata ca Minoki va tine sub control:), nepoata in cauza va suferi pentru tonul adoptat de d-voastra ,cat despre ultima d-voastra fraza...( "am sa te fac sa....")va multumesc sincer pentru starea de ras si buna dispozitie pe care ati reusit sa mi-o induceti desi sunt constienta ca sunteti o persoana fara umor.
Minoki
nu imi ramane decat sa va urez tie si lui Iulian si implicit Biancai tot binele din lume si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa fiti feriti in viata de "inoportunitatile" unor persoane de asa un caracter.
Stima si respect.

minoki spunea...

Pentru M. Nechita
Draga Mirela, daca acest comentariu vine cumva de la tine , nu-mi ramane decat sa iti multumesc din suflet si sa te felicit pentru ca ai punctat mai bine chiar si decat mine, anumite aspecte.Sincer iti spun ca nu m-am asteptat ca acest articol sa starneasca asemena reactii.

M. NECHITA spunea...

Citesc cu deosebita placere un blog de bun simt (mai rar in aceste timpuri) cum este al tau si imi doresc sa ramana asa!
Mi-am sustinut si argumentat parerea cu privire la un comentariu care nu isi are locul nici aici, nici real. Eu iti multumesc pentru ca mi-ai gazduit dreptul la replica.

Stima si respect

Mariean Viorel spunea...

buna ! Auzi Minoki ? Nu incerca sa hipnotizezi un caine - este prea prost ca sa inteleaga . Pe unde ai fost omule atata timp ?

Anonim spunea...

cu riscul de a o copia pe miha,cea de pe blogul tau,vis-a-vis de IGNORE,chiar asta merita aceste persoane..eu le spun..FRUSTRATE-NONVALOARE.tie ce sa-ti spun,sa ai un an BUN..IUBITZELUL TAU LA FEL,si sa continui sa scrii,ca o faci FOARTE BINE,crede-ma..100% SUCCES!!!!! (florinash)

Claudia spunea...

fata draga, ai dat mult prea multa importanta acestui incident, oameni care sa arunce cu petre sunt cu duiumul in lumea asta. important e sa nu-i bagam in seama si sa tinem cont de cei care tin la noi si care ne apreciaza, te pup si nu-ti mai face sange rau ca nu merita.

Anonim spunea...

OK, sa incep mai intai cu inceputul:felicitari amandurora, si tie si lui Iulian, si sa iti multumesc intr-un fel ca a-i fost alaturi de el cand avea mare nevoie si ca a-i ramas langa el.Am "mirosit aste de anul trecut de prin ainuarie cred si ma bucur sa vad ca nasul meu a mirosit bine. Cand cineva brea s aarunce cu noroi intr-o alta persoana si impinge un copil in fata este URAT chiar foarte urat,si mai ales stiind cat de mult isi iubeste Iulian copilul. Eu va doresc sa fiti fericiti, piedici si zile fripte ve-ti mai avea, dar stiu ca fiind impreuna acum, o sa aveti puterea sa le ignorati.

minoki spunea...

Draga Mariean te intreb si eu ca prostu: da cu cainii ce ai, frate? Ca este fiinte enteligente. Mai enteligente decat altii...
And, by the way: tu pe unde ai umblat? Ca te-am urmarit si nu prea te-am mai vazut la datorie.

minoki spunea...

Florinash nu pot decat sa iti multumesc de urari! Sa ai si tu un an bun, mai bun decat cel ce a trecut!

minoki spunea...

Anonim, multumim! Mi-a spus Iulian ca esti o persoana deosebita. Acum am constatat si eu asta.Pe viitor din suflet te rog sa lasi o semnatura sa stiu cine esti. Am aflat dupa Live Trafic feed si mi-am dat seama ca tu erai. Oricum te mai astept sa citesti postarile mele in continuare.Sa ai o seara frumoasa !

minoki spunea...

Ancuta, fata mea , eu nu pot decat sa ma bucur ca ai aparut in peisaj si sa te rog sa te tii de scris in continuare.Sper sa apara si Angela cat mai curand, si poate si d-l Mariean se apuca si el de scris. Sa ai o zi faina!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu