luni, 10 ianuarie 2011

I am back

Dragii mei,
Aseara im verificam mail-urile din ultima vreme si am fost placut surprinsa sa gasesc doua comentarii la una din postarile mele de anul trecut. Atunci mi s-a facut un dor sa scriu din nou. Asa ca am hotarat sa reiau postarile. Desi ma gandesc la alt format o sa incerc sa fiu mai consecventa.

Inainte de toate, multumesc celor ce mi-au citit postarile anul trecut, celor ce m-au criticat , chiar si celei care m-a facut proasta pentru ca imi urez singura "La multi ani!" de ziua mea. Si nu pentru ca m-a facut proasta, ci pentru ca mi-a citit postarea.

Doresc sa le felicit din toata inima pe Miha Prajitureasa, prietena mea si stapana blogului "Dulciuri fel de fel", si pe Angela cu "Diamond and rust" pentru postari. As vrea sa-i critic pe Iulian cu "Blogu lui Iulian" ,si Anca cu " Jurnal de 40 de ani" pentru delasare, dar nu pot. Pentru ca suntem in aceeasi barca. A lenesilor . Nu pot decat sa sper ca o sa-i vad din nou la treaba si pe ei. Eu promit ca voi scrie de acum cat mai des posibil.

A fost un an zbuciumat cu foarte multe evenimente . Peste unele am trecut cu bine, peste altele mai putin bine, dar cu speranta ca anul acesta va fi mai bun decat cel ce a trecut. Si va doresc tutror celor ce treceti pe aici sa aveti un an plin de impliniri!

2 comentarii:

Miha spunea...

La multi ani si an mai bun.
Ma bucur ca ai revenit! Sunt curioasa de noul format. :D

iulian berzuc spunea...

Welcome back!!!!!!!!!!!!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu