vineri, 21 ianuarie 2011

Pe un picior de plai...

Dragii mei,
Cand am revenit cu postarile pe blog, aveam de gand sa postez o indignare o data pe saptamana. Dar vede-se treaba ca, atata timp cat traiesc pe aceste "minunate" plaiuri mioritice , si aici ma refer la" mioritele" care apar din ce in ce mai des si in numar din ce in ce mai mare pe la posturile TV, nu pot sa raman indiferenta.

Toata saptamana trecuta am incercat sa ignor scandalul iscat de miorita Daniela Crudu pentru ca NU ma mai intereseaza demult astfel de subiecte "fierbinti". Dar, chiar fara sa vreau, tot am aflat de la o cunostinta ca oita noastra barsana a fost data afara de la Antena 1.
Motivul este , cel putin pentru mine, unul banal. S-a culcat cu unu Leo de la Strehaia. Ei si? Chiar daca a facut-o pentru bani tot banal este.Desi are intelectul exact cat al unei oite, trebuie sa recunoastem ca...vorba aia: "pe ea a recomandat-o fizicul",de a ajuns miorita noastra, laie bucalaie( sau buca laie??) la emisiunea "Dimineata cu Razvan si Dani". Da' de ce sa faca ei exceptie, atata timp cat aproape toate emisiunile de divertisment sunt condimentate cu cate o "ovina" cu aere de vedeta de Dorobanti?

In urma acestui mare scandal, care am inteles ca devine si mai mare, fata provenind dintr-o famile destul de "cunoscuta" la ea in mahala , a fost data afara de la emisiunea matinala, emisiune la care, trebuie sa recunoastem, a adus si ea cateva puncte de rating prin scalambaielile si prostiile debitate sub o aura de inocenta puerila.
Daca celor de la Antena 1 li se pare ca a gresit, ca le-a alterat imaginea pura si nevinovata este problema lor. Problema mea vine din momentul in care cei doi prezentatori au facut acel comentariu deplasat. Au facut curatenie de primavara
pentru "a lăsa o imagine curată brandului acestei emisiuni" .
Dragii mei, imaginea voastra a fost alterata in momentul cand ati adus-o in emisiune. Nu credeti ca aerul asta puritan pe care l-ati afisat miroase totusi a ceva?

Intr-o tara plina de pitipoance ieftine , care si-ar trage-o si cu un stalp de telegraf daca ar sti ca ala produce bani, unde media este reprezentata in cea mai mare parte de sex,scandaluri, crime si violuri ( sexul alaturi de violenta da cel mai bine), unde pana si in cele mai banale emisiuni discutiile au deseori conotatii sexuale, nu inteleg de ce Daniela Crudu a alterat imaginea unei emisuni, sau, ma rog, brandul.Am vazut invitate la emisiunea de dimineata si personaje de o calitate indoielnica, si ma gandesc ca, in momentul cand iti aduci in casa un asemena personaj, deja imaginea este cam alterata. In fine...cine sunt eu sa judec?

Azi dimineata am vazut ca baietii isi cauta alta "vecina", probabil ca va veni o alta pitipoanca, care mai devreme sau mai tarziu va altera si ea cu vreun scandal imaginea emisiunii si va pleca... si va veni alta...Pentru ca, ce farmec ar mai avea, sa apara la emisiune o fata imbracata pana in gat, cu ochelalari pe nas si sa ne prezinte, cu un aer intelectual, starea vremii? Neeeeee?



24 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, nu cunosc emisiunea, nu cunosc pitipoanca, dar banuiesc ca si-a ales "telegraful"gresit si de aceea a fost data afara.Cat despre imagine, brand etc, sa ne fie cu pardon ... cred ca toate emisiunile sunt alterate de pipite cu rochii cat mai despuiate si care ajung acolo direct din "patul unui telegraf".

minoki spunea...

Mai bine ca nu cunosti emisiunea! Nu este nicio mare pierdere pentru tine.

georgiana spunea...

La Antenele astea oricum toti sunt tunaţi şi adunaţi!
Dar ce-am văzut la tine pe blog, deasupra ceasului? eşti din Iaşi ca şi mine???

Claudia spunea...

fata draga, esti cam optimista referitor la indignari. eu as sta numai cu distonocalmul in nas daca ar fi sa bag in seama tot ce ma indigneaza. mai ales ca atunci cand ma ambalez mai am un pic si fac infarct. oricum, emisiunea aia mi se pare de umplutura... ca si miorita care sa da ca are blana alba. la nivelul ala toti au blana neagra daca ar fi sa-i luam la bani marunti.
oricum e bine ca dai semnale din astea de alarama ca sa nu se creada ca prostesc ei pe toata lumea.

minoki spunea...

Georgiana , draga, aproape toata televiziunea este tunata si adunata. Si cand zic "tunata" nu ma refer la tuning. Dar care televiziune nu e? Poate a aparut vreun post nou cu emisiuni adevarat valoroase si eu nu stiu?
Da, sunt de deasupra ceasului.
Sa ai o zi faina!

minoki spunea...

Draga mea Anca , tu mi-ai citit toate postarile de cand am facut acest blog si poate ai sesizat ca acest blog avea o cu totul alta intentie la inceputuri. Voiam sa fie un blog de relaxare. As fi vrut sa postez numai despre lucruri care nu au nicio legatura cu toata mizeria asta umana.
Dar se pare ca atata timp cat traim in Romania ....asa ceva nu se poate.
Poate, daca o sa ma mut in Olanda o sa postez numai articole optimiste . Pana atunci insa....

georgiana spunea...

Minoki, uite, de exemplu eu ma uit la Prima tv. Au Mondenii, carcostasii, cireasa de pe tort, adica mai ai si ce vedea in lipsa de ocupatie. Nu toate televiziunile sunt pline de ciutaci si mircici si naiba sa-i mai stie!
Si pentru ca esti din Iasi, poate ne'om vedea la o cafea cand 'o inverzi natura. te pup si'ti doresc un uikend minunat!

minoki spunea...

Georgiana,eu sunt fan carcotasi, dar ei apar o data pe saptamana, iar la cireasa ma uit cand nu apar si acolo ciudati. Si acolo apar destul de des "vedete" din astea.
Poate ne-om vedea la o cafeluta.

Traian spunea...

Traian
Salut! Partea nasoala pt."miorita" e c-au scos-o
degeaba, n-a mai ajuns in patu' telegrafului!

Traian spunea...

Daca stau bine cu memoria, prima stricare de imagine a fost la...Prima cand bebelusa roscata
a prestat pe un site porno.Nihil nove...

minoki spunea...

Traiane, o fi nasoala pentru ea. Si e problema ei.A mea este ca stau si ma uit la lupii moralisti cum fac ei curatenie.

minoki spunea...

Exact la asta ma gandeam si eu cand am postat acest articol. Pentru ca, daca nici pe mine nu ma inseala memoria, si ea a fost data afara pe motiv de stricare de imagine dar, in schimb, eu parca tin minte ca , Carcotasii nu au vorbit asa urat la adresa ei. Si era intr-o perioada in care posturile TV nu puteau chiar asa a rahat, de oile aduse in emisiuni pe post de "asistente" sau de pe la vreo invitata cu aere de "vedeta".

Traian spunea...

Ca ziceai de lupii moralisti, pai mai scandal de
presa decat Dani cu Raduleasca nu cred c-a fost!

minoki spunea...

Daa, dar Dani nu s-a culcat cu Raduleasca pentru bani. Sau da?

Miha spunea...

Nu mai bine de mine ca nu ma uit la tv? :)) Am scapat de-o indignare pe saptamana. :))

Traian spunea...

Nu stiu ce se-ntampla, sa blocat un coment.
L-ai oprit tu? De ce?

Traian spunea...

Uite ca sa deblocat! Scuze! Sa-ti raspund:
N-a fost pt.bani, dar i-a spart casa;
Din dragoste !

Traian spunea...

Ori nu stiu eu rostu', ori este ceva defect aici?!

minoki spunea...

Miho, de cand mi-am redescoperit aceasta pasiune pentru "bloggarit", am renuntat si eu a ma mai uita le TV.Cum spuneam intr-o postare mai veche macar pe net gasesti si lucururi interesante, si macar mi le aleg eu.

minoki spunea...

Traiane , nu stiu ce probleme ai, o fi de la netul tau dar eu nu te-am blocat, numai ca la mine comentariile au optiunea de moderare inainte de a fi publicate, pentru ca nu toata lumea e de bine si unele comentarii ajung la marele COS. Astept sa imi scrii in continuare parerile tale.
Sa ai o zi faina!

iulian berzuc spunea...

Bravo lor.Bine au facut.Sunt pitipoance care si-o cauta cu lumanarea.E drept ca poate in emisiunea lor va veni alta la fel.Dar tot la fel se va duce si ea.

minoki spunea...

Draga Iulian, tu , ca si Adriana nu ati inteles mesajul meu din postare.Era vorba de Razvan si Dani si de comentariul lor nu de pitpoanca Daniela. Daca baietii astia nu vor sa-si strice imaginea sa vorbeasca cu producatorii sa nu mai aduca alta ovina in emisiune. Iar daca tot o aduc si face prostii, sa-si tina gurile.

M.NECHITA spunea...

Cred ca nu ai reusit sa "citesti printre randuri". Cei doi au facut un "exercitiu de imagine". Odata ce zic de altcineva ca e imoral pozeaza in morali, cand spun ca le altereaza imaginea se mint singuri ca ar avea ei una pozitiva,odata "extrasa maseaua stricata" au senzatia ca nu le mai "pute gura". Carcotasii aveau ,si au ,si moralitate si imagine pozitiva si respiratia placut mirositoare....au preferat sa ramana asa , de asta au aplanat cat au putut "conflictul" de atunci!
"traim in mahala....si asta ne ocupa tot timpul"

minoki spunea...

M.NECHITA, nu vrei tu sa intri in politica? Ca tare le mai zici tu cu foc!
Mare dreptate ai. Dar ce putem face? Decat sa stam si sa lehaim aici ca niste fraieri?
Macar ne mai varsam naduful.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu