sâmbătă, 26 februarie 2011

Cu mama prin blogosfera

Ma suna mama.
Cand ma suna mama stiu ca trebuie sa-mi iau o pauza lunga, pentru ca ea are mereu cate ceva de povestit cu lux de amanunte, de la inatmplari cu vecinii de bloc pana la ultimele cancan-uri  tv. 
Astazi , dupa ce mi-a facut trecerea in revista a ultimelor intalniri cu vecina de alaturi si  administratora de bloc, cu care au dezbatut problema vecinei de la 4, care are un consum foarte mic declarat la apa calda si rece, trece la alt subiect de care este foarte indignata, si anume, reclamele tv.

-Fata mea, imi zice, m-am saturat de reclamele astea de la televizor pana peste cap. Dau pe un program, sa vad stirile, nimeresc fix cand sunt reclame. Dau pe alt canal unde abia a inceput un film si nu dureaza mult si, hop, reclame!Si ca sa nu-ti mai spun, imi spune din ce in ce mai aprinsa, de reclama aia la laxative. Ma asez dimineata sa mananc, deschid televizorul si ii vad pe aia cum stau pe WC, chinuiti ca nu se pot usura, ma asez sa mananc de pranz, deschid televizorul si iar dau de constipatii aia, schimb canalul si vad cum unul isi scuipa dintii in chiuveta. Da' chiar m-am saturat si de reclame si de televizor! Ia, mai bine, sa vii tu pe la mine intr-o zi, sa ma inveti sa umblu si eu pe calculatorul ala de l-ai lasat acasa! Imi fac si eu blog, si cont pe Facebook, pentru ca am vazut eu la stiri, ca acolo pot sa scriu ce vreau eu, si asa, n-o sa mai stau sa astept sa-mi dea astia programe TV, si asa, vai de capul lor,  imbacsite de reclame cu constipati si dinti scuipati!

In timp ce mama ii blagosloveste in continuare pe cei cu reclamele, eu deja ma gandesc la un nume de blog pentru mama:www.olguta's blogspot.com. sau www.blogdebunicuta.com.
O si vad pe mama blogarind si socializand pe Facebook dar ...ce nu fac eu pentru mama mea?

29 comentarii:

Alina spunea...

ce draguuutz! ca mama ta e activa pe internet, vreau sa zic. bravo!
de reclame ma ingrozesc si eu si ale noastre sunt din ce in ce mai penibile :(( nu stiu cum o fi pe la altii (in alte tari, adica) dar e adevarat ca in Occident lumea nu se uita asa de mult la televizor, asa cum e adevarat ca la noi oamenii varstnici nu prea au ce altceva sa faca pentru a se destinde. in afara de a-si face un bolg sau cont pe Facebook :))

minoki spunea...

Draga Alina am mai incercat odata sa o invat pe mama sa umble cu calculatorul . Stiu ca atunci a renuntat dupa 10 minute .

Lumi RO spunea...

E tare mama ta Minoki; ce poate saraca sa faca daca astea sunt reclamele. Eu cand vorbeam odata cu mama, imi zicea de niste reclame care ei ii plac, am ascultat si eu reclamele respective ...am zis OK, dar nu e OK deloc. Sunt unele chiar trasnite rau, dar ce poti face?

minoki spunea...

Apoi ti se apleaca de la atatea reclame. mai ales aia cu dintii scupati in chiuveta...chiar ca ti se face greata.

.✿*E LENA*✿. spunea...

Mă bucur pentru tine și mama
ta Minoki,să-ți trăiască mulți
ani de aici înainte!
Un weekend excelent vă doresc!
Te pup cu mult drag!

Anonim spunea...

Aseara i-am facut mamei adresa de mail, ca sa comunice cu fostele ei colege de liceu, raspandite prin tara!... :)

Pacatoasa spunea...

www.mamablogului.blogspot.com

minoki spunea...

Elena ,multumesc de vizita si de urari!

minoki spunea...

Acuarele, sper sa am si eu acelasi succes cu mama.

minoki spunea...

Pacatoaso, misto nume. E cool!

Dan spunea...

Exact la fel, numai ca nu ma suna mama pe mine ci eu pe ea, nu vorbim de reclame ci îi înjura pe vecini si nu are nimic de povestit ci ma întreaba de ce-o sun asa de rar.

M.NECHITA spunea...

Sar`na prietenei mele, tanti Olga!!!!!!Ce stiu sigur e ca ar scrie de 10 ori mai mult ca tine pe blogul ala........daca i l-ai face!

minoki spunea...

Dane, chiar asa: de ce o suni asa de rar? Sun-o si tu mai des!

minoki spunea...

M.Nechita,mare vorba ai zis1 Daca ma gandesc bine nu cred ca o sa-i mai fac blog, sa nu mi-o ia inainte!

Anonim spunea...

daaaa! s-o ajuti. Si eu am ajutat-o pe mama. Insa inarmeaza-te cu multa rabdare :))) Mama n'are blog in schimb joaca Solitaire,imi trimite pps-uri pe care le-a primit si ea la randul ei de la amici si tot asa, dupa care ma suna sa ma intrebe daca le-am vazut desi i-am zis de enspe milioane de ori ca nu mai am rabdare sa ma uit la asa ceva. Is de astea cu castele, flori, animale si cate si mai cate! :)) Tare's dragutele mamele astea. Eu le iubesc pe toate :)

minoki spunea...

Asa sa faci Georgiano, sa fii iubareata pana la capat!

FLORINASH spunea...

MA BUCUR DE CE AUD,CA VREI SA O INVETZI SA FOLOSEASCA UN CALCULATOR,AUZI SA-I FACI UN blog,bravo's si succes.asa-i,cum a spus o cititoare de a ta,vei avea nevoie de rabdare,acum nustiu,multa-putzina..inclin sa cred ca putzina!!! admir oamenii deschishi spre nou,modern... imi aduc aminte ca prin 2002,am invatzat-o pe mama mea sa foloseasca un mobil,s-o fi vazut ce toca asa marutzel din buze,dar nu injuraturi,toca asa cind scria cite un sms.iti pot spune ca a invatzat cred ca intr-o saptamina,tot ce se putea de pe acel tel.nokia-3310.daca ash mai fi avut-o..cred ca la ce minte avea si rabdare avea,ar fi invatzat sa foloseasca si un calculator,cit de cit.deci incaodata,TOATA ADMIRATZIA MEA,celor mai virstnici,care ''vor mai mult''...

Traian spunea...

Asa sa faci,poate in sfirsit voi discuta si eu cu cineva din partea ta, fara a fii in contradictoriu!

CARMEN spunea...

si mama mea a învatat relativ repede sa intre în internet, sa caute pe google, sa-si asculte muzica preferata pe youtube, sa-si foloseasca perfect casuta postala, sa descarce date trimise si sa le si gaseasca :)) Asa ca îti urez succes cu eleva ta draga!

Se-cret spunea...

minoki,are dreptate mama ta,sunt convins că o știi!
poate încerci „blogolga.blogspot.com”

minoki spunea...

Flotinash, imi pare rau ca nu am cunoscut-o pe mama ta. dar iti dai seama daca ar fi invatat si ea sa foloseasca netul cum ar fi stat ele doua la taclale pe chat?

minoki spunea...

Traiane, ti se pare ca noi doi am fi in contradictoriu?

minoki spunea...

Carmen, felicitari pentru rabdare!

minoki spunea...

Se-cret, multumim pentru propunere!

Traian spunea...

Cel putin,asa-mi place sa cred!

Andreea Toma spunea...

Eu una o inteleg. Are perfecta dreptate. Deci grabeste-te sa o inveti cum sta treaba cu pc-ul & co.

minoki spunea...

Andreea si eu o inteleg desi tare e greu sa calc la varsta a treia.

corina spunea...

Minoki ai o mama jos palaria!

minoki spunea...

Saru'-mana, Corina!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu