joi, 9 iunie 2011

Scorpions, rock forever!!!

Astazi este o zi trista pentru mine. E trista pentru ca una din trupele mele de suflet, Scorpions, concerteaza azi la Bucuresti si eu nu sunt acolo. Si mai trist pentru mine este ca stiu ca nu voi avea parte sa-i vad nici macar la tv, pentru ca trupe precum Scorpions, Bon Jovi, si altii din generatia de aur a muzicii rock, nu vor aparea vreodata, in concert, pe micul ecran. Probabil pentru ca nu aduc raiting.


 Va dati seama, ce s-ar face un post de televiziune daca in timp ce difuzeaza Scorpions in concert, pe alt canal, Oana Zavoranu s-ar cearta cu ma-sa in direct?

Asa ca, nu-mi ramane decat sa urez sa le dea Dumenezeu sanatate celor care au inventat You Tube pentru ca ori de cate ori vreau sa vad Scorpions ma duc acolo si ii vad.

Stiti ca inainte rockerii aveau un slogan: Rock forever, disco never! Acum eu as striga: Rock foerever, Oana Zavoranu never!!!

41 comentarii:

florentin spunea...

Si eu sunt fan Scorpions...din pacate nici eu nu pot merge astazi la Bucuresti,dar ma "hranesc" cu amintirile de la Sibiu :)

Geocer spunea...

Da, stiu sloganul, totusi mie-mi place si disco. Si stii ce? Si fiului meu care are 22 de ani ii plac cei de la Scorpions (si nu doar ei).

Laancuta spunea...

I-am vazut in 2007 la Sibiu. Super concert! Eu plang de pe acum ca nu am cum sa ajung la Bon Jovi :(((

loopoo spunea...

La Bon Jovi mai poti sa mergi. Hai, ca poate ne intalnim acolo :) Io am luat bilete de prin februarie, sa nu cumva sa nu ratez :)))
Hai, ca s-a intors si Richie de la "rehab !

minoki spunea...

Florentin, eu nici macar la Sibiu nu am fost.

minoki spunea...

Geocer, si mie imi place si muzica disco. Da' Oana Zavoranu in niciun caz.

minoki spunea...

Ancuta, asta este. La Scorpions e mai trist pentru ca si-au anuntat retragerea. Asta este ultimul lor turneu.

minoki spunea...

Loopoo faci cinste?

Dan spunea...

S-ar putea sa-i dea la TV (mai târziu) sau sa scoata un album, este turneul lor de adio. Asa un eveniment se pastreaza si se valorifica.

Sophie spunea...

eu ma bucur ca nu ne ocolesc concertele, dar imi pare rau ca nu ajung si eu

Lumi RO spunea...

Si mie imi plac!

minoki spunea...

Dane, de scos s-ar putea sa scoata vreun album, dar de dat la tv? Neeee! Nici macar mai tarziu. Nu mai dau demult concertele la tv. Daca ai norocul sa stai in Bucuresti mai prinzi ceva, chiar si pe langa gardul stadionului, dar la tv, no way!

minoki spunea...

Sophie, si eu sunt foarte "bucuroasa" ca vin si concerteaza si eu nu apuc nici macar la tv sa ii vad. Bine ca platesc abonament la TVR si la tleviziunea prin cablu.

minoki spunea...

Lumi, si mie imi plac!

Invizibilul spunea...

Nu se transmit concerte in direct la tv din motive economice. Nu s-ar mai duce atata lume la concert si formatiile ar pierde bani.

minoki spunea...

Stiam asta. Eu nu am spus nimic de concert in direct. Desi cine isi permite se duce pe stadion pentru ca nu se compara atmosfera de la tv cu cea de pe stadion. Si daca esti fan....Eu spuneam de concerte date chiar si mai tarziu pentru cei din provincie sau care nu pot merge pe stadion. Pentru ca fani sunt mutli si oricum nu incap toti pe stadion.

Alina spunea...

Minoki draga, concertele nu se transmit in direct din alte motive - drepturile de transmisie ar fi uriase, iar organizatorii au interesul sa aduca lumea la concert, deci sa vanda bilete, prin urmare oricum n-ar vinde aceste drepturi. Ca televiziunile noastre au programe de 2 bani, asta e-o poveste care tine intr-adevar de rating, de audiente; asta e publicul lor tinta, deci noi nu prea avem ce sa cautam acolo :(

Lillee spunea...

Da, ai dreptate, Zavoranca ar castiga batalia, din pacate. Si eu sunt trista...

minoki spunea...

Alinuta, oameni buni, eu nu vreau concert in direct la tv! Eu vreau sa vad la tv , indiferent cand.

minoki spunea...

Lillee,asta este. Ne consolam cu You Tube.

Alina spunea...

Da' stii ca ai dreptate? Daca ma gandesc eu bine, nici pe canalele de muzica nu i-am prea intalnit :( Nu ca m-as uita toata ziua, dar VH1 sigur mai apuc cate ceva...

florinas spunea...

adevarul e ca e o ocazie unica,sa-i vezi live pe cei de la scorpions si nu numai.stii cum e treaba minodora,numai cine nu intelege acest gen,nu o apreciaza sau o trateaza cu dispretz.offf,genul meu preferat,unde-i geaca mea cu tzinte?!!! mama ce MC,am avut.....

delma spunea...

da' ce-i cu voi de n-ati putut merge la concert?

minoki spunea...

Alinuto, mi se pare ca acest gen de muzica va apune in curand.

minoki spunea...

Florinas, merge si fara geaca! Invitatia in Taverna ramane valabila.

minoki spunea...

Delma, nu am putu merge pentru ca eu, una fiind din provincie mi-ar fi fost foarte greu sa ajung.

Mihai Motrescu spunea...

intr-adevar e trist cand o formatie concerteaza pentru ultima oara...nu pot sa zic ca sunt mare fan al lor dar i-am vazut in 2007 la sibiu...mi-au placut

minoki spunea...

Fratilor, Mihai, toti ati fost la Sibiu in 2007?

BlueRiver spunea...

da da, eu am avut o saptamana de "jeluit"... prima data pentru Sting si adoua pentru Scorpions :(... erau unicele sanse sa-i vad :(... acum se dusera si astia.

minoki spunea...

BlueRiver ce sa facem? Poate intr-o alta viata, vom avea mai mult noroc si ii vom vedea si noi pe Sting, Scorpions si Bon Jovi si altii

Se-cret spunea...

Îmi place și mie Scorpionii ăștia.
Fac muzică bună.

minoki spunea...

Se-Cret, sincer iti spun ca nu m-am asteptat la atatea comentarii la aceasta postare.Eu am scris-o mai mult pentru mine si nu m-am gandit ca sunt atatia fani Scorpions.

Starile Cuvintelor spunea...

Eu mi-am dorit din tot sufletul sa ajung si am reusit sa fac rost de bilet chiar cu 3 ore inainte...pana in acel moment nu am avut nicio speranta ca voi ajunge.
Fara sa exagerez, a fost cea mai frumoasa zi din viata mea...a fost extraordinar! In acele momente te cuprinde o stare de fericire greu de descris in cuvinte.

minoki spunea...

Starile Cuvintekor, inainte de toate, bine ai venit la mine pe blog! Ce sa spun? Ma bucur ca a fost fain concertul si te-ai simtit asa de bine.

Anonim spunea...

si eu am fost trista ca n-am putut ajunge si ca sa fiu si mai trista, ma suna un bun prieten, din Iasi înainte de concert să-mi zică cât de nerăbdător este şi cât de tare aşteaptă el concertul! M-am ofticat olecuţă că nu mi-a zis şi mie... a plecat cu maşina goală, adică doar el şi nevastă-sa. dacă aş fi ştiut din timp, mergeam cu ei... asta e... Şi cum a fost concert de adio, n-o să mai avem ocazia. Noi să fim sănătoşi, dragă Minoki! te pup dulce!

Andrei Răduţu spunea...

Nu fi suparata Minoki pentru ca muzica lor va fi mereu aproape de tine. Si mie imi place mult Scorpions ! Salutare si toate cele bune !

Traian spunea...

nihil nove sub sole...

Anonim spunea...

Oana Zavoreanu never:))

Dan spunea...

Vacanta? Pai sa fie frumoasa!

Lillee spunea...

De ce nu mai scrii? Sper ca esti in concediu sau oricum, te distrezi. Sper ca esti bine.

Anonim spunea...

si eu sunt un fan urias Scorpions ...si chiar imi pare rau ca nu ii voi mai vedea:((...Melodiile vechi gen Scorpions vor ramane garantat in sufletele noastre pentru totdeauna.Ele sunt cantate cu mai mult suflet ,cu ma multa vointa...as fi vrut un singur autograf de la scorpions ca de fiecare data cand imi este dor de ei sa ma uit la semnatura lor si sa ma inveselesc:(

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu