luni, 18 iulie 2011

Baivaci

Oameni buni, dupa un an de zile de locuit la doi pasi de strand, in sfarsit, am avut marea onoare sa-i pasesc sambata pragul. Ce sa spun? Frumos de tot; lume ca la balci, de toate natiile, muzica tare, ca la balamuc,  data de un DJ 
care se agita ca un spray stricat la microfon, nelipsitii mititei, carnaciori , bere , gogoase infuriate si mai calme, intr-un cuvant de toate pentru toti. Nu stiu sa va spun cat de curata era apa, pentru ca la
buda nu mergea nimeni si banui ca cine avea probleme le rezolva rapid in apa, pentru ca era mai aproape si doar traim in Romania, ce naiba?

Dar ce m-a impresionat pe mine cel mai tare la strand au fost salvamarii, si cel mai mult m-a impresionat unul din ei, care nu mi-as fi inchipuit in veci ca e salvamar, daca nu era cu un fluier in mana si nu s-ar fi dus la un momentdat la pupitrul DJ-ului sa ia de acolo o fetita pierduta. Ia priviti-l mai jos, pe  acest veritabil "baivaci" al strandului iesean!
Daca nu v-ati prins, domnul cu palarie alba si burta cat o damigeana este ruda mai indepartata (si mai colorata!) a lui David Hasselhoff. Asa ca, daca doriti sa inotati in strand, este de preferat sa nu va avantati mai departe de 1,65m. Mi-l inchipui sarind in apa intr-o situatie de urgenta....

22 comentarii:

Loredana spunea...

Si eu care credeam ca salvamarul e tipul cu pantalonii in carouri, caruia nu i se vede capul. Deh! se vede ca ma uit prea mult la filme.
Ar trebui sa fii incantata si nu carcotasa: salvamarul vostru e unic!

Miha spunea...

Burta o fi colacul lui de salvare. :)))

minoki spunea...

Loredana, sunt foarte "incantata" la gandul ca acest individ ar sari in apa sa ma salveze. deja ma gandesc ca dintr-o saritura s-a golit jumatate de bazin si eu as iesi la suprafata.

minoki spunea...

Miho sa ma fereasca Cel de sus sa ma prind vreodata de asa colac de salvare!

Lumi RO spunea...

La noi la piscini sunt angajati ca si salvamari copii de ;iceu dar care au clase de prim ajutor si care inoata foarte bine. Ce sa iti doresc decat sa fii atenta cand intri in apa si sa faci dus bine bine acasa. O saptamana placuta.

.✿*E LENA*✿. spunea...

Vorba lui Miha”burta o fi colacul de salvare”
Ai mare grijă!
Îți doresc o săptămână minunată!
Te îmbrățișez cu mare drag scumpo!

minoki spunea...

Lumi, sa stii ca asa fac cand vin acasa. Inati de toate dus si apoi restul.

minoki spunea...

Elena si tu sa ai o saptamana buna!

Lillee spunea...

Pai daca sare nenea salvamarul in apa, ramane piscina goala. Asa salveaza pe toata lumea :))
Cum e posibil asa ceva? Oare stie sa inoate? =))

minoki spunea...

Lillee, nici eu nu atiu cum e posibil asa ceva.

florinash spunea...

ce rad eu aici de acest ''veritabil salvamar''am avut ''onoarea'' sa-l cunosc prin intermediul unui fost coleg de scoala.a locuit in tatarasi,prin '90 si ceva,a vrut sa faca un plonjon de pe hotel unirea,de la cofetarie,era suparat pe viatza.deacolo poate i se trage ''plonjatul''ca s-a facut salvamar.il stiu si de la vechiul strand.in reat ce sa zic,rusine mie,stau la 20 de minute de strand si inca n-am ajuns acest an,spre deosebire de anul trecut.poate voi ajunge totusi anul asta,dar nu in weekend,ptr.ca am inteles ca e mare aglomeratzie.

minoki spunea...

Florinash, foarte interesant comentariul tau. Nu stiam ca a vrut sa plonjeze de la etajul 13 al hotelului Unirea. Oricum decat asa salvamar mai bine ma duc la bazinul pentru copii. Cat despre faptul ca stai aproape si nu te-ai dus nu e prblema, vara e abia lamijloc.

Anonim spunea...

ai sa razi, dar tipul ala asa cum il vezi tu gras, e foarte bun salvamar. Il stiu de multi ani, tot el era salvamar si la strandul vechi :)
Chiar am discutat cu el de mai multe ori... am avut o prietena care era asistenta medicala la strand si asa l-am cunoscut :)
pup! si nu-ti mai zic cam cum se aude la mine'n casa DJ-ul ala...

minoki spunea...

Mai Georgiano, pentru mine, care l-am vazut prima oara, a fost un soc. Dar daca spui tu ca e bun....merg pe mana ta!

Sophie spunea...

intr-adevar seamana cu un balci; despre dnul salvamar.... am ramas fara cuvinte

Anonim spunea...

E bun mai...ca burta il ajuta sa pluteasca....:))

loopoo spunea...

Dar nu se inunda strandul si cartierele vecine daca stimabilul intra in apa pana la brau?

minoki spunea...

Loopoo, nu stiu sa spun pentru ca atata timp cat am stat acolo nu au fost evenimente.

aA spunea...

are stabilitate mai buna sau cum se zice flotabilitate :D

Ninulescu spunea...

Frumos strandul, si eu banuiesc ca salvamarul era pe perna de aer incorporata... deci ultimul racnet in materie de salvamar.

Traian spunea...

Minoki, spune-i si lui nea Traian cum se agita DJ-ul ca un spray defect, io pricep mai greu...

gaby's blog spunea...

ahahaha ce descriere frumoas! Super, m-am amuzat cu spray-ul defect!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu