marți, 9 august 2011

Masculii, sexul si prostia

Episodul 2: Amor nebun, vreau sa ti-o pun!



Din seria Masculii, sexul si prostia, iata ca azi va prezint un nou episod. Dupa ce, in primul, Mirela, a fost interpelata de Radusupus, un personaj cu reale probleme de comportament, ce nu dorea decat sa fie sclavul ei supus, iata ca acum, un alt “admirator”, de data aceasta un adevarat “maestru al placerii”, doreste sa o duca pe cele mai inalte culmi. Va invit sa cititi conversatia exact asa cum a fost ea:



 Maestro_Pleasure 4 Aug 2011, 00:58 Da, nu sunt aici sa imi gasesc jumatate si da sunt aici sa gasesc o partenera de sex dezinhibata, fara inhibitii care este dornica de a-si exploata sexualitatea cu un tip care se pricepe si le poate duce catre niste stari de placere vecine cu paroxismul! Tu ce faci? Fugi sau ramai?

mira mira_v 4 Aug 2011, 01:03:

1. Nu te-am intrebat nici de ce esti nici de ce mai stai pe aici
 2. "o partenera de sex dezinhibata, fara inhibitii".....fain pleonasm
3. "care este dornica.....cu un tip care se pricepe si LE poate duce" .... E vba de una sau de mai multe??
 4. Pe cine crezi ca intereseaza "vecinatatea paroxismului"?
5 Io, amu, corectez pe unu’ de e tat numa p….! in rest, lipsa, pauza, lipsa, pauza
6. Io raman .....de fugit o sa fugi numai tu! 


Maestro_Pleasure 4 Aug 2011, 01:06 :da, au fost cateva greseli de exprimare, dar am fost in focul scrierii si nu a fost un text de genul "Buna ce faci?", unde na..e mai usor sa nu gresesti...au fost mai multe fraze..ora e tarzie...ochii un pic obositi, merci de corecturi! De ramas raman si eu, nu fug nicaeri! 


mira mira_v 4 Aug 2011, 01:09 “nicaeri” ? sau nicaieri?  Nu mai bine incerci tu sa atingi paroxismu` ala cu un dictionar sau o gramatica in mana??? 


Maestro_Pleasure 4 Aug 2011, 01:11 clar...ori esti tu profa de romana, ori am eu cateva scapari flagrante asta seara! Mira te numesti?...cea care m-a corectat in halul asta…de o sa iau abecedarul de la capat 

In final va invit din nou sa alcatuim profilul psihologic al lui Maestro Pleasure, nu inainte de a-i multumi Mirelei pentru material!




14 comentarii:

Anonim spunea...

Aoleu, unde-ai găsit poza aia? Şi Muma pădurii ar fugi de arătarea aia! :-)
Mi-a plăcut cum i-a tăiat elanul prietena ta "maestrului"! Ce profil psihologic să-i mai faci la un asemenea specimen? Un lucru am "remarcat", totuşi: deşi a luat în barbă câteva "croşee", n-a trecut la înjurături, cum fac de obicei ăştia de se dau mari...cocoşi!
M-ai făcut să râd, Minoki! Să ai o zi frumoasă!

Max Peter spunea...

Cel mai probabil e un tip care se crede mai "dăştept" decât e şi care n-a prea avut de-a face în viaţa lui decât cu o anumită categorie din semenii noştri.
De unde apar ăştia, frate!?

minoki spunea...

Alex, ca ai cu baiatul?
Itit dai seama cat de cool se crede el? Si eu tot de asta m-am mirat. Eu una pot spune cu mana pe mine ca are ceva frutrari din pct de vedere sexual.

minoki spunea...

Max, cu siguranta ca se crede mai destept si cu cu puta mai mare decat o are!

Miha spunea...

Eu am ramas in urma cu stirile...:))) Cine e Maestro asta care abia si le poate duce? :)))

minoki spunea...

Deci Maestro este un "admirator" virtual al Mirelei. Unul din "admiratorii" ei virtuali. In postarea "Vreau sa fiu sclavul tau" o sa-l cunosti pe Radusupus caruia i-am facut si profilul psihologic.

florinash spunea...

mai da'unde gaseste mirela asemenea specimene?! sau altfel pusa intrebarea,cum de o gasesc''acasa''creaturile astea?! ma amuz,cum ai pune ea la punct.cred ca ramin si vorbesc singuri,dupa ce termina conversatzia.sau poate sunt invatzatzi,cu suturile in anus!!!

Lillee spunea...

Mai, da-mi place de prietena ta. Este tare de tot si pune mereu punctul pe i. Profilul psihologic al domnului placere agramata? Pai sa vedem... placere agramata. Am spus. :))

minoki spunea...

Florinash, nu stiu cum face . Eu zic sa o intrebam direct pe ea. MIRELO, CUM FACI?

minoki spunea...

Mai Lillee eu ma gandesc ca acest maestru are o puta mica,care ii tine loc si de creier.

Anonim spunea...

Sincera sa fiu...specimene de genul Radu si Maestro... am ,,intalnit" si eu...sunt site-urile de asa zisa socializare pline de ei.

minoki spunea...

Dar crezi ca eu nu am intalnit? Stiu cat sunt de dobitoci.

Den' spunea...

ii plina lumea de asa ceva.

minoki spunea...

Da stiu. Am patit si eu faze din astea!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu