joi, 15 septembrie 2011

Reclame. reclame!

Dupa ce reclamele cu constipati pe buda, dinti scuipati in chiuveta, ne-au insotit atatea dimineti la micul dejun  si serile la cina, iata ca o noua reclama isi face loc si intra in forta la ore de varf. Este vorba de Paranix, un produs menit sa starpeasca paduchii.


Trecand peste penibilul imaginilor in care, intr-o scena idilica, o mama isi spala fiica cu sampon de paduchi si apoi o da cu un spray de paduchi, iar ele sunt atat de zambitoare de parca paduchii ar fi o sursa de reala placere, ma gandesc ca, 
daca se face reclama la modul atat de agresiv inseamna ca paduchii au inceput sa fie din nou o problema in Romania? 
De fapt, de ce ma mir? La ce conditii de trai avem ar trebui sa se faca reclama si la produse pentru raie, si alte boli care se nasc din mizerie.

Dar stiti ce m-a uimit si mai tare? Faptul ca am gasit pe net reclama la produsul Paranix in limba engleza.  Oare paduchii au ajuns o problema la nivel mondial? Brrrrr, iete ca o inceput sa ma manance pielea capului!



31 comentarii:

Max Peter spunea...

Păi nu ştii că-s păduchi capitalişti, aduşi din vest odată cu... repatriaţii (ăia cu forţa, nu ăi de bună voie)?

sarah spunea...

de ce te miri sys,n-ai vazut cat de mult sapun si pasta de dinti cumpara romanii anual?daca un sapun amarat nu cumparam de sampon ce sa mai spunem,ha?samponul e super scump,sa iti faci baie dureaza ceva minutele deci traiasca parazitii ca-s la ei acasa!cand se satura de ei folosesc samponul minune.multor romani inca li se pare nesimtire sa faca baie zilnica.hai pun,ne mai vedem pe aici

Traian spunea...

Sa stii ca de la francezii aia ni se trage...

minoki spunea...

Max, ma gandesc acu ca si paduchii au un aer occidental si poate ca e pacat sa-i starpim.

minoki spunea...

Sarah numai cat am citit trei comentarii si iar m-a luat cu mancarime.

minoki spunea...

Traine sa stii ca am vazut reclama pe Youtube si in limba spaniola!

dia spunea...

stii ca si eu comentam la scoala un subiect legat de reclame? toti am ajuns la concluzia ca...advertisement sucks in Ro...! toate sunt de un penibil absolut; nici nu cred ca as putea sa realizez un top al lor!

minoki spunea...

Eu as putea sa fac un top al celor mai scarboase: locul 1 detasat aia cu dintii scuipati in chiuveat. pe locul 2 asta la paduchi si pe locul 3 aia cu constipatii.

Alexandru spunea...

Păi de ce te miri că ai văzut reclama în atâtea limbi? Crezi că păduchii n-au auzit de ...globalizare? Ha, ha! :-)
Îţi recomand o reclamă tare hazlie (aşa cred eu!) - la Carmol - pentru frecţii. Vine socroşenia frecându-şi mâinile mulţumită, să-i facă o frecţie "sănătoasă" ginerelui!
Măcar la asta râzi, dar sunt unele de-o iei la fugă!

Lumi RO spunea...

Nu numai, crede-ma si aici am gasit paduchi. Si eu am ramas surprinsa ca exista aceste sapoane, dar mise par mult mai normal si civilizat decat gazul lampant care se folosea cand eram eu la scoala. Aici daca esti elev si ai paduchi, stai obligatoriu o zi acasa si nu esti trecut absent. Este prevazut in regulamentul lor.

minoki spunea...

Alex stiu reclama la Carmol. Si aia e putin cam aiurea.

minoki spunea...

Lumi eu am crezut ca paduchii au disparut demult, si , mai ales, in tarile civilizate, unde sapunul si samponul nu sunt un lux. Dar vazand atata reclama eu ma minunez si imi inchpui ca nu sunt numai cazuri izolate de paduchi.

Dan spunea...

La unele scoli si licee cu staif din Franta sunt paduchi si râie, se anunta la TV foarte normal si relaxat si se recomanda tot felul de metode si produse.
Se pare ca animalele astea au devenit foarte rezistente la tratamente. Cu atâtea geluri de par si creste colorate nici nu-i de mirare!

Geocer spunea...

S-a umplut lumea de paduchi :))

Lumi RO spunea...

Exact, nu sunt cazuri izolate, mai in toate scolile tre sa fie cave cazuri pe an, si culmea, ca totul porneste de cele mai multe ori e la familii bune, nu de la cele sarace!

Ninulescu spunea...

:)))))) Foarte tare reclama, cred ca au vazut-o si Francezii de aceea ne zic paduchiosi :))))

minoki spunea...

Dane, mi-e foarte greu sa cred ce spui, dar totusi te cred pe cuvant.

minoki spunea...

Geocer, oare asa sa fie?

minoki spunea...

Lumi, cum ii spuneam si lui Dan mai sus, imi este foarte greu sa cred asa ceva. Atunci de ce ne spun noua ca suntem rapanosi?

minoki spunea...

Ninu, bag seama dupa ce au scris Dan si Luminita aici, ca francezii se simt cu musca pe caciula, pana la urma.

georgiana spunea...

Nu mi se pare nimic ciudat in a se face reclama la chestia asta. Pai ce? la pasta dinti se face reclama din cauza ca sunt multi nespalati pe dinti? am dat un exemplu :)
Se promoveaza un produs ca sa stie lumea ca exista. Am avut paduchi in copilarie si maica-mea mi-a pus gaz pe cap. nu mi-a fost deloc bine, am avut niste usturimi cumplite.
So, nu cred ca-i plina lumea de paduchi. Parerea mea.
pupez iu!

CARMEN spunea...

:) ce bine ca nu mai am copii mici!

Costin spunea...

Azi am vazut-o si eu. Mancam linistit si vadporcaria asta de reclama. Imi venea sa sparg tv-ul.
Te salut si te astept sa participila provocarea Life in Pictures.

Dan spunea...

Minoki, în evolutia sa, mai exact pe la începutul secolului trecut, Parisul avea cel mai mic numar de bai raportat la populatie. Iar alea care erau, aveau cazile pline cu cartofi pentru iarna...
Si acum mai întâlnesc oameni pe care-i mai bine sa-i privesti de la distanta, "estetici" dar nespalati...

minoki spunea...

Gerogiano, nu face comparatii intre pasta de dinti si samponul de paduchi!

minoki spunea...

Carmen, eu ma gandesc ca paduchii nu ne cauta dupa varsta! pe mine m-a inspaimnatat ca inca mai exista acesti paraziti, si mai ales in tari care ne arata pe noi cu degetul....

minoki spunea...

Dane, ma intristeaza ce spui.

minoki spunea...

Dane ,ma intristeaza si comentariul tau ca si cel al lui Lumi. Nu am crezut ca in tarile civilizate spalatul inca mai constituie o problema.

Vale spunea...

Mai oamnei buni, eu traiesc in Australia si cand am venit aici am ramas socata cand am vazut pe rafturi la farmacii sau supermarket-uri solutii, sampoane si pieptan d'ala des pt paduchi!Primim trimestrial info de la scoala ca sunt paduchi si sa ne controlam copiii!
O zi buna si imi place blogul tau!

minoki spunea...

Vale, traiesti in Australia? Ia-ma si pe mineeeeeee!!!!

Anonim spunea...

Da, stiu din surse sigure ca si "dincolo" sunt paduchi, ba mult mai mult decat aici. Li se da vacanta anual pentru dezinfectarea scolilor, gradinitelor, in acest sens. Deci au auzit de paduchi si nu numai, problema e mai la ordinea zilei la ei decat la noi...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu