marți, 25 octombrie 2011

Sedinta de blog

Dragi tovarasi (de blogareala) si prieteni!
Intrucat am fost aspru criticata de sora si respectiv una din cele mai bune prietene de blog, ca am inceput sa adopt o atitudine incracenata in ultima vreme, ceea ce a dus la o scadere a calitatii scrierilor mele, propun in dezbatere urmatoarele subiecte:

1. Este adevarat ca in ultima vreme postarile mele au un aer incrancenat, de razboi?
2. Ce critici ati dorit sa imi aduceti pana acum si poate nu ati indraznit din cauza atitudinii mele razboinice?
3. Ce sugestii, propuneri aveti pentru imbunatatirea calitatii postarilor mele viitoare?

Cu rugamintea de a fi cat se poate de obiectivi astept parerile voastre!
Sara buna!

27 comentarii:

Ioana spunea...

Mie una nu mi s-a parut, deloc chiar. Ai lipsit o perioada, dar altfel nu mi-a sarit nimic in ochi :-)

minoki spunea...

Ei, Ioana, chiar asa?

CARMEN spunea...

si eu trec pe aici, pentru ca îmi place asa cum scrii, nu am nimic de criticat... eu zic sa nu te schimbi ;)

minoki spunea...

Carmen, daca zpsui tu....Asa o sa fac!

Mirela spunea...

Minoki, părerea mea este că avem blog sau bloguri pentru a ne relaxa, pentru a ne promova o parte din activităţi, acolo unde e cazul şi e necesar, pentru a cunoaşte ce fac (bun) alţii, ce scriu, ce pictează, ce gătesc, ce flori cultivă etc, nu pentru a da socoteală cuiva. Am trecut adesea pe la tine, uneori comentez, alteori nu, dar cu siguranţă m-am amuzat de multe ori şi am aflat lucruri interesante. Şi am descoperit azi bijuteriile lucrate manual, pentru care te felicit şi mă gândesc chiar să fac o comandă, am reţinut brăţara Zebra şi Blue Marble. Ei vezi, pentru asta e blogul, nu ca să ne stresam, sau să ne lăsăm stresaţi. E părerea mea, nu trebuie să o iei în considerare decât dacă are importanţă pentru tine. Succes în continuare!

minoki spunea...

Mirela, comentariul tau ma maguleste, ma bucura. Te astept cu drag sa faci o comanda pe celalalt blog. Dar pe alta parte au importanta si comentariile de genul celor facutre se sora si prietena mea pentru ca imi sunt persoane foarte apropiate mie.

sarah spunea...

draga mea eu zic sa scrii exact ceea ce consideri important.caci in fond blogul te reprezinta pe tine nupe noi,cel care te citim.pupicei

DiaMar bucataria galbena spunea...

Mie imi place asa cum esti,nu am nimic de criticat .Te pup!

florinash spunea...

continua tot asa in stilul tau propriu,nu il schimba,pt.ca o faci bine,altfel risti sa fii artificiala.este pur parerea mea personala si stii bine ca am ceva timp de cind iti citesc scrierile.O seara buna!!!

Sara spunea...

Mie îmi place cum scrieți... Nu mi-a plăcut tăcerea... Era Toamna de vină?... Între timp v-ați acomodat și cu ea, nu?
O noapte liniștită! :)

Psihologul de servici spunea...

Da, sora-ta are dreptate, iar prietenii... de mai sus, sint prea superficiali in a realiza acest lucru; cum au spus, ei trec pe aici pentru a se relaxa...nu a fi prieteni din aceea " de o viata"...gen psihologi;
Precizare: cele de mai sus nu au intentia sa supere pe nimeni din cei in cauza; este doar o parere personala care, intimplator coincide cu a surorii tale - aprops, care din surori , cea mica sau cea mare :) ?
Acum sigur ramine de analizat care ar fi cauza "incrincenarii " tale... si daca analizezi incet, incet iti vei da seama ...singura sau cu ajutorul "prietenilor de o viata" , cei care te cunosc bine...

minoki spunea...

Sarah,e adevarat ca blogul ma reprezinta dar pe alta paret nici nu mi-ar placea sa bat singura campii pe aici. Seara frumoasa!

minoki spunea...

Dia, doar n-oi fi perfecta acu.

minoki spunea...

Florinash, cred ca as putea sa mai schimb cate ceva pe aici pentru ca nu as vrea sa raman sa vorbesc singura pe blog.

minoki spunea...

Sarah, draga mea, ma bucur din suflet ca iti place cum scriu. De vina pentru tacerea mea sunt toamna, varsta.....

Max Peter spunea...

Gândeşte-te ce vrei de fapt să faci cu blogul: vrei să te distrezi şi să te simţi bine? Scrie ce-ţi trece prin cap şi atinge subiectele care simţi că te deconectează.
Părerea mea... Oricum, cine te vizitează acum, va veni şi mai târziu.

Traian spunea...

Sa-mi faci cunostinta cu ele. Cu sora si prietena. Le astept pe FB.

minoki spunea...

Max eu chiar am scris ce am simtit. Si eu am crezut ca am umor . De ce am fost perceputa ca o persoana incrancenata as fi vrut sa aflu de la voi, cei care ma cititi. Dar nu primesc decat coemnatrii de lauda si asta ma baga si mai tare in ceata.

minoki spunea...

Traiane, dar ce vrei sa le faci? :-o

minoki spunea...

Psihologul de servici, am primit si o parere obiectiva. O sa analizez cauzele !

Psihologul de servici spunea...

Dar sa stii ca nu-i totul pierdut... chiar ai umor uneori!! de diverse culori ;) si daca se intimpla si perioade de "ratacire si incrincenare" nu-i motiv sa te opresti din a scrie. Cind am citit prima data pe blogul tau, acum citeva luni, am avut o surpriza placuta: umor simplu, fresh, mi-am adus aminte de adolescenta...am avut parte atunci de prieteni exact asa ca tine...care imi lipsesc;

florinash spunea...

n-ai sa ramai ''sa vorbesti singura pe blog'' ai un stil prea fain,tot odata real si in ton cu viatza cotidiana.dupa cum vad ai cititori constantzi si vad ca se mai aduna gasca.asa ca nu vad de ce sa-ti faci griji,ca vei vorbi singura!

georgiana spunea...

Minoki, ai fost tu! nu putem fi mereu cu gura până la urechi, pozitivi și plini de viață. Eu zic să nu te schimbi. Tocmai asta iubesc la tine: naturalețea!
ti pup, tu!

Dan spunea...

Nu mi se pare nimic iesit din comun. Inevitabil blogul reflecta starea sau starile nostre sufletesti. E normal sa fie asa. Si eu sunt mai apasat în ultima vreme si mai lipsit de chef. Cred ca se vede. Dar cu nebunia din zilele noastre cine nu este plin de griji de tot felul?

Alexandru spunea...

Mie îmi place aici, la tine, şi cum scrii, mai ales când povesteşti cu umor unele întâmplări. În rest...dă-i înainte cum ştii tu mai bine! Important este să fii tu însăţi.
O seară bună! :-)

Alina spunea...

Minoki draga, tocmai de-aia exista blogurile, ca sa ne manifestam asa cum simtim. Este mai important sa fii sincera cu tine si cu cei care-ti trec pragul. Eu asta apreciez cel mai mult, asa ca fii tu insati in continuare! Parerea mea :)

Anonim spunea...

Pana reusesc sa "te cunosc" mai bine tind sa fiu de acord cu psihologul de servici dar si cu Max Peter (cu el sunt mereu de acord, subiectivismul e de vina)



Cand imi fac o parere mai obiectiva vin aici si scriu :) Totusi....daca ai schimbat la un moment dat "gustul" postarilor din dulci in amarui sau invers numai un cititor fidel ar fi putut sa-si dea cu parerea.....la subiect

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu