joi, 3 noiembrie 2011

Inceputul sfarsitului

Bre lume, vine sfarsitu'! Gata ! Pana aici ne-a fost! O vazui acum doua zile, la teveu, pe "frumoasa" Lorete care ne spunea, printre doua rasete idioate, cum ca in decembrie o sa nasca. Dupa care, anunta ca face casting sa-i gaseasca lui barbac'su amanta. Pe bune! Ma uit cu privirea tampa pe ecran si, dupa ce imi revin in simtiri, simt cum  neuronul meu ganditor are o revelatie: muica, incep si pitipoancele sa se inmulteasca!!!Oalelicaaaaa, asta grav este! 

Va dati seama, dragii mei, peste vreo 20- 30 de ani, cum va arata tara asta condusa de fata lui Laurette, sau de copilul Biancai Dragusanu? Ma gandesc unde sa pun in Guvern pe copilul Tonciulesei. Hmmmmm....voi unde il vedeti? Stati asa ca Simona Senzual vrea gemeni! Asta dupa ce stiti, ca doar nu mai e niciun secret ca tiganii ne vor domina numeric cam tot in atatia ani.

Poate voi avea norocul ca Doamne Doamne sa ma ierte pana atunci, sa mai vad asemena grozavie, si sa ma duca in locul acela cu multa verdeata, unde nu este nici intristare si nici suparare. Oooops! Dar ce ma fac daca dau acolo peste al' de Moculeasca? Ca aia e ceva mai mare decat mine ca varsta. Ie-te ca la asta nu m-am gandit! Grea viata! Chiar si cea de dincolo!


Sursa foto: Show Biz

34 comentarii:

gabriella spunea...

Din pacate vedem la Tv numai astfel de fete.

dia spunea...

x( =))

Cupcake Splendens spunea...

crede-ma ca am fost cu 'chestionarele' si am dat de o casa de tigani in care erau 30 de persoane in 3 camere!!!foarte foarte trist

Melly spunea...

Am o senzatie de dezgust si ma bucur ca nu am mincat inca!
Sincer!

DiaMar bucataria galbena spunea...

Trist,dar din pacate foarte adevarat.:((

Traian spunea...

Dar de ce sa conduca tara copii lor si nu ai nostri? Ai tai, ai mei...

minoki spunea...

Gabriella, asa este. Pentru ca asta se cere.

minoki spunea...

Adnia,un fel de rasu' plansu'.

minoki spunea...

Cupckake, este trist si mai ales ca ne uitam neputinciosi.

minoki spunea...

Melly, inchide ochii si intreaba-te cum va fi peste 30 de ani .

minoki spunea...

Dia, asa este.

minoki spunea...

Traine, din pacate noi suntem din categoria celor putini. Eu nu am copii. Tu daca ai, sa-ti traiasca si sa se inmulteasca cat mai mult.

Traian spunea...

Si nenea Iulian, ce zice? Niciodata nu-i tarziu.

minoki spunea...

Avand in vedere scaderea demografica la romanai si, mai ales, cresterea natalitatii la tigani si pitipoance ma duc sa fac o sedinta cu nenea Iulian sa vad ce zice.

Traian spunea...

S'aveti spor! ;)

Max Peter spunea...

Cea mai bună metodă este să nu le mai băgaţi în seamă! Simplu, nu vă mai uitaţi la emisiunile pe unde apar (aveţi telecomandă), nu mai cumpăraţi tabloidele unde îşi arată nurii... Anonimitatea ar fi cea mai dură palmă care li s-ar putea trage.

.✿*E LENA*✿. spunea...

Bună Minodora!
Ai mare dreptate...!
Îți doresc un sfârșit de săptămână plăcut!
Te pup draga mea!

minoki spunea...

Traiane, am zis cama duc sa fac sedinta, nu sa fac copii.

minoki spunea...

Max Peter , problema nu este ca ne uitam sau nu la ele. Problema este ca se inmultesc si pentru asta nu este solutie.

Ninulescu spunea...

:)))))) Corect spus :))) !

Alexandru spunea...

În ultima vreme, s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie aceste pseudo-emisiuni de divertisment, populate de aceste "lighioane" jenante şi penibile. Oare atâta concentraţie de prostie şi neruşinare nu doare niciun pic? Râzi de prostiile pe care le debitează o dată, de două ori, dar după o vreme totul devine de-a dreptul tragic! Păi ce vor ăştia de la televiziuni, să promoveze prostia ca mod de viaţă?
Despre cei care merită toată admiraţia şi respectul, nu vedem mai nimic la tv, iar despre aceste destrăbălate auzi la tot pasul.
Urâtă situaţie! Mai ales pentru că generează înmulţirea îngrijorătoare a acestor specimene.

O zi frumoasă, Minoki!

iulian berzuc spunea...

Stiti cum ar putea muri pitipoancele?Daca nu le-ar mai baga nimeni in seama.Asa ca tot noi suntem vinovati de existenta lor.Imi aduc aminte ca Sanzi :) voia la un moment dat sa infiinteze si un partid politic(apara-ne Doamne de blondele siliconate cu neuronul odihnit!)

minoki spunea...

Alex, trecand peste gluma, este totusi un fenomen ingrijorator la care asistam neputinciosi.

minoki spunea...

Ninu, corect, incorect, dar ce facem?

minoki spunea...

Iulian, din cate stiam Sanzi si-a si facut partidul Iar pitipoancele ar putea muri cel mult de ciuda ca nu sunt bagate in seama. Fenomenul a luat amploare si nu stiu daca mai poate fi oprit.

Carmencita spunea...

Ai dreptate, minoki. Ai scris un articol amuzant despre o situatie trista, daca nu disperanta.

minoki spunea...

Carmencita, mai facem si noi haz de necaz. Ca doar atat ne-a mai ramas.

florinash spunea...

intrebare retorica...Oare nu noi,incurajam spurcaciunile si anonimele-anonimii astia,de apar peste tot,tv,reviste si culmea,mai vor sa lase si urmashi?!! cind zic noi,nu ma refer la tine,la mine si poate inca 35-40 la suta citi or mai fi cu bun simtz in tzara asta.celeilalte partzi a populatzii,care maninca pe paine genul asta de persoane mondene,de o factura indoielnica! daca lumea nu le-ar mai baga in seama,cred ca nu ne-ar strica zilele. solutzia mea este asta: sa le bagam in seama,cit mai putzin cu putintza!!!

minoki spunea...

Florin , asa vom face! Dar oare nu este cam prea tarziu? POate ar fi trebuit sa facem asta cu totii de acum 5-6 ani in urma.

Dan spunea...

Care din astea doo vrea sa se-nmulteasca? Cam greu!! Parerea mea!!

Goda spunea...

Tiganii sunt peste tot, de ei n-ai cum sa scapi...dar asa cum ai vazut tu la TV treaba cu Lorete, asa vad si eu cum tot mai multi pleaca din tara asta. Poate asta-i una dintre solutii!

minoki spunea...

Dan, de ce e greu? Greu e sa gandesti, nu sa te inmultesti.

minoki spunea...

Dar daca ar pleca tutele si tiganii cam cati ar mai ramane?

sarah spunea...

oare de ce nu ma mir de ridicolul situatiei??

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu