luni, 28 noiembrie 2011

"Tanar si nelinistit", un serial fara varsta

Dragii mei, astazi, pe la pranz, fiind intr-o pauza de sters geamuri, imi iau un mar si telecomanda in mana. Butonez, butonez si ajungand pe postul Proteveu ce-mi vad ochii? "Tanar si nelinistit" se mai difuzeaza inca? Dupa 16 ani de cand a inceput ? It's not possible!!! Ma uit si ma intreb: oare ce au mai facut oamenii astia atatia ani? Banuiesc ca  s-au iubit, s-au casatorit, au divortat de nspe mii de ori, s-au imperecheat intre ei pana nu au mai stiut de unde au pornit si unde au ajuns.



Dar stiti ce m-a amuzat cel mai tare? Ca dupa atitia ani, dupa ce trei sferturi din personaje au ajuns  la varsta a doua si a treia serialul se cheama tot "Tanar si nelinistit". Foarte tare! Eu as propune producatorilor sa se cheme" Mai in varsta si mai plictisit"!

Una peste alta, va spun sincer ca m-a socat fapul ca, dupa atatia ani, acest serial mai exista inca.
Voi mai urmariti acest film? V-as fi rugat, pentru cine se mai uita inca, sa-mi spuna, ce s-a mai intamplat, dar mi-am dat seama ca ar fi imposibil sa povestesti pe scurt ce au mai facut personajele de-a lungul a 16 ani. Macar, poate imi spune cineva, daca stie, cat mai dureaza, pentru ca mie, acest serial, mi se pare un fenomen.

21 comentarii:

JC spunea...

hihihihiii.... se mai difuzeaza... eram in Canada anul trecut, din motive de nostalgie, il urmaream la zi(va dati sema cu riscul badjocorii din partea sotului si fetitei)... Si asta deoarece, acum 16 ani cind in romania se difuza la ora 4:30 pm, eu abia ce ajungeam acasa si, singura locuind in acele vremuri, nu voiam sa maninc singura si asta era serialul mai putin prost decit o telenovela; dar desigur cu nimic mai bun decit de produs zgomot in casa, sa nu ai senzatia ca esti singur...
Deci, in general, periodic se schimba amantii, sotii etc, intre ei, mai apare si cit unul nou, Niki si Victor au divortat- casatorit de vreo 5 ori (intre ei desigur), cite unul mai moare si desigur copii cresc, si in speta Victoria si frate-su il dau jos pe Victor de la putere, el ia din nou puterea dupa cteva luni ratacit ba prin Franta, ba prin mexic ... cam din astea.
Acum ca sint in Europa, urmaresc pe computer alte filme americane de care m-am atashat ;), dar asta nu l-am gasit deloc.
PS. nu credeti ca am inclinatii de telenovelista, si ca sa o dovedesc: imi place Seinfeld, curb your enthusiasm - vi-l recomand calduros (nu stiu daca a ajuns in romania, http://watchseries.eu/serie/curb_your_enthusiasm, The Good Wife, Two and A Half Men, Modern Family, Rules of Engagement - le gasiti pe toate pe site-ul care l-am dat sint foarte misto cind le dai de gust.

Max Peter spunea...

Se pare că este într-adevăr un fenomen (când ajunge numărătoarea episodului la mii...).
Eu nu m-am uitat niciodată la el (mai mult ca sigur n-aş fi rezistat!).

minoki spunea...

JC, exact cum am banuit, actiunea. Cu multiple imperecheri. "Doi barbati si jumatate" a fost si la noi. Am impresia ca si The good wife! Mie cel mai mult mi-a placut "Totul despre sex "si "Californication".

minoki spunea...

Max, nici eu nu m-am uitat, decat prin 96 cand a aparut ProTv si la Iasi am incercat pret de cateva episoade, dar nu m-a prisn deloc actiunea. Apoi, acum cativa ani am mai incercat sa ma mai uit pe vremea cand ii mai facea Teo Trandafir reclama, si iar nu m-a prins. Dar, nemaiauzind nimic de el am crezut ca s-a terminat demult.

Sorin spunea...

A fost şi va mai fi , actorii au trăit o viaţă în filmul ăsta , la propriu . Chestia interesanta este că dacă ai pierdut ceva episoade , chiar mai multe , de fapt nu ai pierdut mare lucru că din alte câteva te pui la curent cu acţiunea .
Nu cred că l-a văzut cineva cap-coadă , nu pot să cred asta . Ar fi însemnat să fi trăit o a doua viaţă .
Părerea mea !

minoki spunea...

SoriN eu de fapt nu am vazut mai nimic din serial. Atat imi amintesc de V Newmansi nevasta-sa in primele episoade si cam atat. :D

Traian spunea...

Sa nu radeti: am un vecin de vre-o 85 de ani care nu a scapat nici un episod...de fapt asta e si porecla lui, tanar si...

Lumi RO spunea...

Total gresit, nu a inceput de 6 ani, a inceput in ultimul meu an de facultate, si slava domnului ca am lucrat in RO 7 ani, am plecat de 7 ani de acolo, asa ca, de multi, multi ani se difuzeaza. Si ca sa te fac sa te simti bine, si aici se difuzeaza pe vreo cateva canale...dar sunt cu mult inaintea celor difuzate in RO, deci si la asta sunt inaintea noastra...

dia spunea...

nici eu nu mai stiam ca se difuzeaza...dar am invatat multe expresii de acolo...si ca limba e un exercitiu bun! cu nervii (pt. urmarit episoadele) e problema:))

minoki spunea...

Traiane, propun sa-i dam un test de fidelitate: sa ne spuna ce s-a intamplat in episodul 1526! :p

minoki spunea...

Lumi, nu ai ctit bine. Am scris 16 ani, nu 6. In 1996 am vazut prima data ProTv la Iasi , dar am inteles ca serialul a inceput o data cu ProTV. Asa ca dupa matematica mea is 16 ani. Traian scria mai sus ca are un vecin care a vazut toate episoadele. Asta da perseverenta!

minoki spunea...

Adnia, dupa Dallas si Dinastia nu mi-am imaginat ca un serial de familie va mai putea avea succes. daramite sa mai aibe si atatea episoade. Am citit pe net ca cica pana acum ar avea 9000. Bravo scenaristului! Un adevarat geniu! :D

florinash spunea...

gratzie internetului,am aflat ca acest serial a inceput pe 3-07-'96 in romania si are asa ca o paranteza,neinteresanta pt.majoriatea sunt sigur,9460 de episoade.atit imi aduc aminte ca in '96 am plecat eu ''la oaste''cit despre serial....

minoki spunea...

Florinash, asta inseamna ca mai dureaza inca 15 ani. Doamne fereste!

DiaMar bucataria galbena spunea...

Nu pot sa cred.Se mai difuzeaza?Dar oare avem vreo sansa sa se si termine?

iulian berzuc spunea...

Nelinistiti or fi,da'tineri cum sa mai fie Doamne iarta-ma dupa atatia ani? :))

minoki spunea...

Dia, daca serialul are 9mii si ceva, dupa cum ne-a anuntat Florinash, inseamna ca mai avem vreo cativa ani de vizionat. :D

minoki spunea...

Iulian, am inteles ca serialul ar fi inceput ed fapt prin 76, asa ca iti dai seama. Saracul V. Newman, se vede ca nu mai e nici tanar nici nelinistit. Ma mir ca nu au schimbat numele serialului.

Melly spunea...

Un serial fara virsta si fara final se pare!
Cine se mai uita la el? Eu de vre-o ... 11 ani, nu!:):)

minoki spunea...

Melly, sora mea a fost fan foooaaarte multi ani, dar de ceva vreme nu am mai auzit-o pomenind de serial si am crezut ca, in sfarsit, s-a terminat. dar se pare ca pana si ea s-a saturat.

Alexandru spunea...

Ha, ha! Eu tot mai trag nădejde că n-o să se termine până ajung şi eu la pensie! :-) Atunci m-oi uita şi eu la el!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu