joi, 29 decembrie 2011

Dupa Craciun

Dragii mei, bine v-am regasit dupa sarbatorile de Craciun! Max scria  in postarea de ieri  ca era sa uite de "Miercurea fara cuvinte". Eu am uitat cu desavarsire. De fapt, eu habar nu am avut ca ieri a fost miercuri, decat mai pe la pranz, si asta, dupa ce m-am contrazis cu Bufi al meu si dupa ce am consultat si calendarul, ca sa fiu mai sigura. Si cum nu eram pregatita cu nicio poza am renuntat. Dar am trecut in fuga pe la toata lumea si am admirat fotografiile celor care, spre deosebire de mine, inca mai sunt cu mintea intreaga dupa sarbatori si nu au uitat de ziua de miercuri.
In alta ordine de idei, va spun ca am avut un Craciun pe cat de agitat pe atat de frumos. Cu vizite la parinti , la rude si prieteni, cu cadouri primite si oferite cu drag, cu mese imbelsugate si cu tot ce tine de frumos in aceste zile care au trecut prea repede, parca. Un singur regret am avut Craciunul acesta: ca nu am avut zapada deloc. In rest toate au fost asa cum au trebuit sa fie.

Voi cum ati petrecut? Va astept sa-mi povestiti cum a fost Craciunul vostru, ce cadouri ati primit de la Moshu', si ce va doriti pentru noul an. Va imbratisez pe toti cei ce treceti pe aici!


11 comentarii:

Melly spunea...

Nu-i nimic Minoki mai sunt miercuri in calendar! Se mai intampla, asa am uitat eu duminica ca e ziua de Life in picture si m-am trezim mai tarziu ca tine, spre seara.
Mult spor in toate cele si o zi minunata sa ai!
Frumoasa fotografie!

Alexandru spunea...

Las' că au mai uitat şi alţii, furaţi de iureşul Sărbătorilor! :-)
Important este că am fost împreună cu cei dragi, că ne-am încărcat sufleteşte de bine şi de frumos.

La mulţi ani cu bine, dragă Minoki!

Ioana spunea...

Eu am petrecut Craciunul cu ai mei si cu cativa prieteni dragi. In Bucuresti, bien sur :D Cat despre anul cel nou, nu-mi doresc decat sanatate pentru mine, sot si ai nostri, in rest le-om rezolva noi pe toate! Pup si la multi ani de pe acum!

minoki spunea...

Melly, in poza sunt eu in sania lui Mos Craciun. A intrat in mall si mi-a lasat-o mie in grija cat timp lipseste el. Un an nou plin de toate cele bune!

minoki spunea...

Alex, asa este. ne lasam furati de tot felul de maruntisuri si d lipsa de timp si uitam de cei dragi. Noroc cu sarbatorile, pentru ca doar asa lasam totul deoparte si reusim sa fim alaturi de cei apropiati. Sa ai un an nou mai bun si mai frumos decat cei care au trecut!

minoki spunea...

Ioana ma bucur ca ai fost si poate inca mai esti cu ai tai in tara. Poate prinzi si ceva zapada pana pleci. Pentru noul an, tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Melly spunea...

====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU=====
========LA MULTI ANI 2012========

Noul an sa iti aduca bucuria de-a trai
Sanatatea si virtutea te-nsoteasca zi de zi
Fapta buna si credinta sa-ti fie cununa
Zilele pline de zambet si de voie buna

Un an nou fericit!

sarah spunea...

hait,a fost miercuri zici?!?
draga mea,iti doresc din suflet ca in 2012 sa fii sanatoasa,fericita si ca dorintele sa ti se imdeplineasca.te pup cu drag si iti doresc tot binele din lume!La multi ani!

minoki spunea...

Sarah, multumesc mult. Ma bucur ca te mai vad prin blogosfera. Si eu iti doresc ca noul an sa iti aduca numai impliniri si tot ce-ti doresti tu!

minoki spunea...

Flory, la multi ani si tie, sanatate si un an plin de realizari!

Max Peter spunea...

Uite că s-a făcut deja vineri şi eu habar n-am cum a trecut timpul!...
În famile e cel mai bine de Crăciun! Noroc cu şefii, care sunt nişte oameni cu totul deosebiţi. Am avut un miniconcediu care pur şi simplu m-a scos din ritm (de-aia am şi pierdut şirul zilelor...) :))
Îţi doresc un An Nou mai bun ca anul acesta, care să-ţi aducă împliniri, bucurii, sănătate şi fericire alături de toţi cei dragi ţie!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu