vineri, 2 decembrie 2011

Scrisoare deschisa

       Draga doamna Loredana Groza,

Va scriu aceasta scrisoare in numele mai multor persoane care au urmarit, marti, emisiunea Vocea Romaniei si care s-au aratat oripilate de tinuta cu care ati aparut in emisiune, si cu care ati socat o tara intreaga.

Eu personal, eram la masa, cu iubitul meu si urmaream emisiunea cand, deodata, v-ati ridicat brusc sa aplaudati unul din concurenti. In acel moment iubitul meu a ramas cu gura cascata si sa nu credeti cumva ca de placere! I-a cazut si  o parte din mancarea din gura cand v-a vazut cu costumul acela de baie, cu pulputele la vedere.
 
Nici eu nu m-am simtit prea bine si sunt convinsa ca indigestia care am avut-o vi se datoreaza.        
              
Avanad in vedere ca de marti incoace, toate cunostintele mele ma intreaba daca am vazut Vocea Romaniei si daca am vazut-o pe "nebuna de Loredana" m-am gandit sa va scriu aceste randuri si sa va rog ca ,data viitoare, cand mai apareti in emisiune, sa va imbracati un pic mai decent pentru ca vorba surori mele": daca fetele alea mai tinere, si ma refer aici la concurente, au putut veni imbracate decent, dvs., la varsta dvs., de ce nu ati putea? Mai ales ca ar trebui sa mai dati si vreo 5 kg jos. Parerea mea!
Speram ca data viitoare sa apareti imbracata  conform varstei  pe care o aveti,si, nicidecum, ca o prostituata pregatita sa intre in tura.

Oricum, pentru orice eventualitate, vom evita sa mai luam masa la ora cand se difuzeaza emisiunea si pentru un plus de siguranta voi avea si cateva lamai la indemana.
Va doresc o saptamana buna si plina de intelepciune!

                                     Semnat: Minoki, plus un grup foarte mare de privitori ai emisiunii Vocea Romaniei                                              

31 comentarii:

Alina spunea...

:) Ce bine ca nu m-am uitat la emisiune!

Alexandru spunea...

Hă, hă! Treabă grea asta cu...bunul gust. Am văzut-o şi eu şi nu doar o dată şi m-am mirat de perseverenţa cu care se îmbracă prost. În rest...emisiunea mi-a plăcut mult şi nu datorită Loredanei, ci acelor concurenţi cu adevărat talentaţi.
Aşa că..subscriu şi eu la această scrisoare!

Lumi RO spunea...

O sa caut si eu pe net sa vad ce ati vazut voi.

minoki spunea...

Alina, in afara de tinuta Loredanei, emisiunea e buna iar concurentii sunt talentati. Mie mi-a placut. :)

minoki spunea...

Alex, sa vedem cum va aparea marti! Pun pariu ca va fi la fel de socanta. Cu toate ca la varsta ei nu se mai cheama "socant" ci "penibil".

minoki spunea...

Lumi pozele sunt de la doua editii ale emisiunii. Iar cea in rosu este chiar de marti.

Ioana spunea...

Haioasa foc ai fost, nu urmaresc emisiunea dar sunt sigura ca e fix asa cum zici, Loredana Groza e atat de ahtiata sa imite marile vedete din afara (care sunt mari vedete, nu LG, da? deci isi permit extravagante de genul) incat ar fi in stare sa vina si in fundul gol! Bine ca nu ma uit la emisiune, iaks!

minoki spunea...

Ioana pacat ca nu poti urmari emisiunea. Totusi emisiunea este buna, dar ce putem face daca Lory este nevasta cui este?

florinash spunea...

Sincer,nu ma uit la emisiunea asta,cred ca am urmarit o editie-doua,la inceput.dar dupa fotografiile astea,se vede ca ''fata''nu tine seama de sfaturile unor consilieri fashion.daca are asa ceva,normal ar trebui sa aiba! in incheiere spun''MAI MADONA MAI,STAI CUMINTE,CE AI??!!"

georgiana spunea...

o văzut la Madonna că se poate și s-o gândit că poate și ea :D nu fi și tu așa de dură. Ești sigură că lu iubitul tău nu i-o plăcut? =))

Rudolph Aspirant spunea...

De ce sa discriminam pe baza de varsta cand este vorba de entertaineri profesionisti ?

minoki spunea...

Florinash, mai are mult pana la degetul mic al Madonnei!

minoki spunea...

Georgiano, mie mi-ar placea sa fiu mereu Minoki , nu Caterina Zeta Jhones, sau Kate Moss, sau mai stiu eu cine, oricate tumbe si flick-flac-uri as face.

minoki spunea...

Rudolph,eu nu discriminez pe nimeni. :)

Orry spunea...

n-am vazut emisiunea. Bine ca am ratat-o! faceam indigestie, insomie, diabet, schizofrenie! Doamne ce bine ca m-ai ferit de-asa ceva!!!

Bravo!

sarah spunea...

ouch...salvati cardiaciiiiiiii!

Max Peter spunea...

Eu nu m-am uitat, nu urmăresc emisiunea. Probabil că îi voi asculta pe câştigători, mai mult ca sigur vof fi pe net videoclipuri.
"Groaza" nu mă interesează, nu-mi place stilul ei.

minoki spunea...

Orry, totusi, sa stii ca d.p.d.v. al concurentilor merita de vazut.

minoki spunea...

Sarah, asa este!

minoki spunea...

Max nici mie nu-mi pace Groaza dar ma uit pt emisune.

iulian berzuc spunea...

Daca nu ar fi barbatu-sau la ProTv nu am mai vedea-o deloc pe maimuta asta.Sa se duca naibii sa cante la satre cu tiganii pe care ii tot promoveaza!

.✿*E LENA*✿. spunea...

Bună Minodora!
Îmi pare rău că nu am văzut emisiunea!
Duminică frumoasă!
Te pup.

Melly spunea...

Cred ca mai degraba acum o imita pe Lady Gaga!
E o rusine in halul in care se prezinta!
Bine ca nu m-am uitat la emisiune!

minoki spunea...

Iulian, asa as spune si eu, desi e mare pacat de asa o voce.

minoki spunea...

Elena mai ai timp, mai sunt cateva editii.

minoki spunea...

Melly, eu nu inteleg, cum am spus si mai sus,de ce cineva trebuie sa imitie pe altcineva. Probabail se simt mai bine daca arata ca altcineva?

coco spunea...

aaa...eu nu am vazut !!!

Liana10 spunea...

Ce ploaie de rosii o sa-mi iau...daca tu vrei ca toti cei care te urmaresc sa fie de acord cu ideile/opiniile tale, te rog sa-mi stergi comentariul...desi e democratie.
Mie-mi place Loredana, o apreciez pt. vocea ei, pt. cantecele ei si pt. profesionalismul de care da dovada pe scena. Cat despre tinute...se imbraca asa cum crede de cuviinta, dar chiloteala asta care a invadat muzica romaneasca, ma scoate din minti!
Iar un artist se imbraca extravagant si-n casa, nu trebuie sa-si ia un costum cu nasturi pana-n gat daca are 40 de anisori.

minoki spunea...

Laiana, a pomenit cineva aici de nasturi pana in gat? Doamne fereste, nici asa! Dar macar o fusta , fie ea si scurta, ar fi putut sa-si puna. Dar chilotii aia de i se vedeau sub "neglijeul " ala rosu mi se parea ca-i dadeau un aer penibil. Asa cum ai spus si tu fiecare avem dreptul la opinie si asta este opinia mea.

geanina spunea...

da...mi se pare un pic rautacioasa aceasta scrisoare deschisa. eu urmaresc emisiunea imi plac concurentii imi place juriul....sunt artistii nostri si fiecare isi face meseria cum stie mai bine. cum se imbraca e fix problema lor...iar despre loredana stie toata lumea ca e mai nonconformista. nu sunt fan sa se inteleaga insa am aceeasi problema cu maicamia...m-am saturat de ideea asta depasita de vreme sa te imbraci dupa varsta...e depasita sincer. consider ca fiecare e liber sa isi aleaga stilul vestimentar dupa placere fara sa fie judecat de altii! mai mult tinuta aceea a fost folosita intr-un show de televiziune si nu la piata. s- a vazut din filmarile de la repetitiile concurentilor ca pana si loredana se imbraca in mod normal. ma rog fiecare cu parerea lui deci repet mi se pare un pic rautacios :). zi faina...

Lavinia spunea...

Intotdeauna vrea sa socheze prin ceva: tinuta, muzica sau ce-i mai vine ei prin cap! Nici mie nu mi-a placut cum a fost imbracata. Totusi are o varsta si ar trebuie sa se imbrace mai decent! Aseara, parca a fost mai OK.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu