luni, 27 februarie 2012

De suparare

Oameni buni, traiesc! Nu am murit, fiti linistiti , decat ca in ultima vreme pasiunea mea pentru blogareala s-a cam stins. Din lipsa de inspiratie, din cauza faptului ca am o perioada mai grea, m-o fi lovit astenia de primavara care se apropie, cine stie? Nu aveam de gand sa postez nici azi dar citind ultimul articol al lui Max Peter m-am gandit ca poate ar trebui sa imi spun si eu parerea.

Acum doi ani, cand mi-am facut blogul, l-am facut pentru a scrie ce-mi trece mie prin cap,desi, l-am vrut cu o anumita tematica. La un momentdat mi-am dat seama ca nu sunt eu aceea care scrie acolo, ca postarile nu se potriveau cu persoana mea si mi-am schimbat stilul , drept pentru care, dupa o pauza de jumatate de an, l-am schimbat, si am inceput sa scriu mai dupa felul meu de a fi, mai cu simtul umorului si fara prea multa "filozofie".


Ideea principala era ca eu scriam si asteptam pareri, opinii, pro si contra, pentru ca nu este obligatoriu ca cine citeste sa fie musai si de acord cu ce am scris, exact ca la o intrunire unde se discuta pe marginea unui subiect dat. Si au fost, pareri, slava Domnului! Am primit tot felul de comentarii, si pro si contra, am primit laude pentru postari ,am primit ping-uri, am fost criticata, am fost facuta si proasta si curva, am fost si amenintata (pentru ca...deh!...nimeni nu e perfect!) am primit si eu propuneri pentru link exchange-uri, rugaminti sa pun bannere pentru alte bloguri si site-uri, dar am incercat, discret, sa rezolv toate situatiile care nu mi-au convenit, respectiv: comentariile cu injurii si fara nicio legatura cu postarile au primit un mare DELETE, cele de Spam au ajuns in SPAM, asa ca am ramas numai cu ce a fost placut pe blogul meu.
Periodic am facut curatenie in Blogroll si am mai eliminat din blogurile care mi se parea ca nu mai au multe de spus pentru mine, gandindu-am ca poate au de spus pentru altii, si astfel au trecut doi ani frumosi de blogareala.

 In ultima perioada am simtit ca nu mai am inspiratie, ca parca am spus tot ce aveam de spus si am decis sa iau o pauza si sa raman un simplu comentator pe blogurile celor pe care ii apreciez.
Totusi, postarea  lui Max de azi, m-a determinat sa scriu si sa-mi exprim trista parere de rau pentru limbajul destul de dur folosit la adresa bloggerilor, si aici ma includ si pe mine, care posteaza la Miercurea fara cuvinte. Am participat de la inceput la Carmen, si la ea scria clar, inca de la prima MFC, ca e nevoie doar de o singura fotografie care sa exprime fara cuvinte o anumita stare, un fapt etc. Fiecare a postat dupa cat l-a tinut mintea si timpul, a comentat unde, cat si cum a  dorit si  de aceea, mi s-a parut destul de deplasat comentariul lui Max :"Păi eu mă chinui săptămână de săptămână să fac câte un articol care să fie cu adevărat atractiv şi plăcut unei categorii cât mai largi de potenţiali cititori/vizitatori, iar când încep să-i vizitez pe ceilalţi participanţi, dacă sunt câţiva dintr-o sută întreagă ale căror articole să-mi spună ceva, cât de cât... Păi eu postez zeci de imagini şi mă chinui să fac un fir epic, iar prin alte părţi dau peste veşnicii nori, veşnicele apusuri, sau peste câte o frunză bleagă sau o mâţă leşinată. Sau pur şi simplu peste vreo imagine a altui blogger, sau luată de cine ştie de pe unde. Şi aia strâmbă, fadă, fără niciun Dumnezeu. Îmi pare rău, dar mie nu îmi este ruşine de ruşinea voastră, dacă vouă nu vă este. Până la urmă este cartea voastră de vizită, stimaţi colegi!"

Umila mea parere este ca, atat timp cat e de bun simt si  nu aduce prejudicii nimanui, fiecare posteaza ce doreste pe blogul lui. Si mie mi s-a parut ca in ultimele saptamani am vazut cam multa gheata si zapada pe la Carmen, dar m-am gandit ca e sezonul si nu m-as fi gandit niciodata sa postez si sa critic (asa de dur!)acest lucru.
Am ales si eu sa ma retrag o perioada de la MFC tot din lipsa de inspiratie, dar am ales sa mai vizitez niste bloguri miercuri chiar daca risc sa mai dau peste cate o matza lesinata. Asta e! Nu suntem toti profesionisti nici intr-ale fototgrafiei si nici intr-ale bloggingului, pentru ca altfel ne-am fi facut toti jurnalisti, scriitori de carti si fotografi profesionisti si ramaneau platformele de blog goale. Iar daca as fi dorit sa scriu doar pentru sufletul meu as fi scris in Word si pastram in desktop toate postarile de-a lungul timpului. Hai sa nu fim ipocriti si sa recunoastem ca in momentul cand iti faci blog automat te gandesti sa devii si cunoscut.

Cam atat am avut de scris.Voi ramane in continuare doar cu celelalt blog de handamde, de pe care voi mai si comenta, pentru ca aici simt ca deocamdata nu imi mai gasec locul. Pentru mine bloggingul nu a fost si nu va fi niciodata un mijloc de a-mi revarsa frustrarile lovind in ceilalti. Pentru asta exista personal calificat.


Later edit: Max, nu e frumos sa stergi comentariile care te-au mai si criticat, ma refer la cel al lui Iulian si la cel de-al doilea comentariu al meu in care mentionam de "colectia " ta de carti postale luata cu copy-paste de pe net, mai ales ca cele doua comentarii nu contineau nimic indecent. Ma asteptam sa ai barbatia sa raspunzi si sa ne explici noua celor ce postam in "nerusinarea noastra" numai "frunze blegi si mate lesinate" cum faci tu de postezi cu atata profesionalism, "colectia ta" de carti postale.
Iar pentru participantii la Miercurea fara cuvinte, va spun ca ma asteptam la mai multa atitudine din partea voastra. Am ramas surprinsa sa vad participanti care au avut postari cu vesnice apusuri si matze lesinate care i-au dat dreptate in totalitate.

82 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Chiar ma gandeam ce s-a intamplat de nu mai faci vizite.Ma bucur mult ca esti bine.Pupici!

minoki spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
minoki spunea...

Dia, sa stii ca fac vizite permanent pe blogurile din lista, chiar daca nu comentez tot timpul. Chiar si azi am fost printre primii tai vizitatori, dupa ce ai postat.

Andrei Răduţu spunea...

Mult succes in continuare !

minoki spunea...

Rappa, iti multumesc! La fel si tie!

căpcă1 spunea...

hei, tu te incarci cu trairile altora ?!:-/
dacda nu mai vrei sa scrii, foarte bine, nu o mai fa, dar nu din cauza ca nush ce tip isi da cu pararea despre cum percepe el un anumit l;ucru sau stare de fapt !
cat despre depresie, crede-ma, vorbesti cu inventatorul ei...

minoki spunea...

Capca, eu mi-am propus o pauza, nu din cauza ca nush ce tip isi da cu parerea. Tipul, a venit sa imi intareasca convingerea ca blogosfera a devenit un loc unde sa dam unii in altii. Cred ca numai la noi la romani se poate intampla asa. Poate cand mi-o reveni cheful o sa mai scriu. Deocamdata...bijuteresc. Cat despre depresie , ma gandesc ca o fi trectaore,. Daca ai vreun remediu sa ma anunti si pe mine, dar sa nu ma iei cu din alea de ale tale cu franghii si alte prostii ca ma supar. :p

Dan spunea...

Capca, ia un Seroplex de 50 seara si o sa te simti mai bine.
Minoki, pe blog scriem ca sa citeasca altii, ca doar nu ne-am tâmpit sa citim tot noi. Si semnul ca au citit se vede în comentarii si în "counter"-ul pe care îl ai. Asa ca scrie ce si cât vrei tu! Mie îmi este rusine de rusinea lui, dar accept orice dialog civilizat.

florinash spunea...

Cind vei mai face o pauza la ''la bijuterit''astept sa citesc,o postare noua.Ma bucur ca nu ai spus transhant ca vrei sa te retragi de aici.cit despre lumea bloggerilor,cred ca-i complicata.mai multe nustiu ce sa spun,ca nu fac parte din ea.am auzit vorbindu-se pe aici de...depresii?! Stai linistita,vin-pleaca,fac parte din viatza noastra.deci,eu unu'iti ramin un cititor fidel si un comentator aproape constant!!!

căpcă1 spunea...

din depresie ieşi cu vodcă, cu multă vodcă...
treaba-i că, după ce-ţi revii din beţie, dai în depresie pen' că ajungi să crezi că ai devenit un beţivan!poi, dacă tot ai devenit beţivan, dă-i cu vodcă...
hm, nu cred că o să-mi iei sfatul în serios, nu ?
poi, da, ma aşteptam...deci, mă iei la mişto, fac depresie şi mă duc la o vodcă... :)
pe bune, dă-o-ncolo de depreie, viaţa ni se dă fără să fim întrebaţi şi ni se ia fără să ni se spună...de ce m-aş mai stresa ?! că, vodcă este câtă vrei, har Domnului !!!
:))

minoki spunea...

Dane, multumesc de vorbe! Cand o sa mai simt nevoia sa defulez in scris o sa o fac. Pana atuunci dau fuga sa vad ce face pisica ta galbena.:D

minoki spunea...

Florinash vei sti cand voi aparea cu scrisul pe aici. Oricum, multumesc frumos!

minoki spunea...

Capca, hai noroc!

.✿*E LENA*✿. spunea...

Bună Minodora!
Îți doresc o săptămână minunată!
Te sărut cu drag!

căpcă1 spunea...

Dane, mulţumesc, dar, dacă tot e să iau ceva de 50, aş zice să las Seroplex-ul în favoarea unei Stalinskaya...uite, putem şi socializa, tu eşti "Mîncăciosul temporal de mici" iar eu o să găsesc ceva isteţ, care să meargă cu vodca...
Sanchi, nu-s eu aşa de beţiv pe cât mă dau ! :)

căpcă1 spunea...

Mmmmi...hic, ...Mmminoooki, hic,...merssssi!

iulian berzuc spunea...

Am citit si eu vestita postare.Pe alocuri are si el dreptate.Dar ,in mare parte,mi se pare ca exprima o frustrare acumulata in timp.Nu trebuie sa iti conduci viata dupa regulile altora.Si eu personal vizitez multe bloguri si nu comentez la fiecare,chiar daca uneori apreciez postarea respectiva.In ceea ce il priveste pe "revoltat" are doua solutii:ori sa continue ca pana acum dar sa lase frustrarile deoparte,ori sa inchida blogul si sa se faca artist stradal(poate atunci va fi mai apreciat).

Alina spunea...

Minoki draga, daca iti faci un blog, il faci in primul rand pentru tine, iar cei carora le place ce vad cand sunt in vizita la tine, se vor intoarce. Uite asa, ca mine acum! Este foarte interesant subiectul abordat. Comentariile te pot inspira sau, din contra, te pot demobiliza. O saptamana frumoasa iti doresc!

minoki spunea...

Elena, la fel!

minoki spunea...

Capca nu e rea ideea cu micii si stalinskaya. Iete ca acu' chiar mi-ai facut pofta pe bune de o tarie.

minoki spunea...

Iulian si eu i-am dat dreptate in mare parte pana la faza cu rusinea si MFC. Cred ca s-a implicat cam prea tare in acest fenomen numit blogging. Eu oricum am mai citit multe postari ca cele ale lui si sincer mi-au lasat un gust amar.

minoki spunea...

Alinuto, iti multumesc frumos! O sa revin, poate, pentru ca nu poti sta deoparte odata ce te-a prins microbul blogaritului, dar deocamdata prefer sa stau deoparte si sa citesc si sa comentez la vecinii mei de blog.

Voinea Marius spunea...

Eu nu știu nici cine e Carmen, nici Max, dar dacă tot ai adus vorba, mâine când e miercurea aia fără cuvinte am să pun și eu pe blog o poză cu o mâță leșinată. Chiar foarte leșinată, aș putea spune :)
PS. Spuneți-mi și mie ce e aia MFC?

Dan spunea...

Capca, în schimb eu manânc mici cât cuprinde! Si o vodca înainte merge perfect, dar nu 50... Pe urma bere.
Noroc sa dea Dumnezeu!

minoki spunea...

Ex-Silentio, MFC este Miercurea Fara Cuvinte. Mai pe scurt. As fi curioasa sa vad reactiile maine la mata lesinata.

minoki spunea...

Dane, sa nu ma lasati pe dinafara! :D

dia spunea...

sa stii ca mare dreptate ai in ceea ce ai spus...parca ma aud pe mine! eu una postez mai rar din lipsa de timp...si din oboseala tot mai mare! te pup!

Cristi spunea...

Eu cand am fost atacat de cineva l-am scos din blogroll direct. :)) Bafta si sa revii!

Unknown spunea...

si eu am fost lovit la fel de lipsa de chef dar pofta vine scriind...noi iti facem galerie si tu scrie...hai Minoki hai Minoki :P

minoki spunea...

Adnia poate tu stii cel mai bine cat timp iti ia sa tii doua bloguri.

minoki spunea...

Cristi, asta am facut si eu pana acum dar atitudinea acestui individ chiar m-a scos azi din sarite si am simtit nevoia sa iau atitudine.

Lumi RO spunea...

Chiar nu inteleg de ce i-a sters postarea lui Iulian, e un comentariu ca oricare altul. I-am raspuns si eu in seara asta la raspunsul lui, dar nu mai pot posta...asta e.

Mirela spunea...

Minoki, eu te felicit pentru atitudine. Esti sincera si directa. Descoperirile facute aici nu ma mira. Unii traiesc numai pentru a-i jigni pe ceilalti. Nu, nu a fost frumos si toti trebuie sa luam atitudine.Mai bine postam o frunza pozata de noi, decat niste poze luate de pe net, dar fara a preciza sursa si mai mult decat atat, pretinzand ca o colectie personala! Ma miram eu ca toata lumea ii aproba jignirile acolo. Nu-ti place cineva, il stergi din blogroll si ii spui in particular asta, nu asmutesti toata blogosfera impotriva lui...Nu e firesc sa faci valuri doar pentru a fi bagat in seama. Multi sunt cei care spera sa obtina astfel vreo functie in blogosfera. Exista butonul Ignore, nu trebuie sa insultam la nesfarsit, e inuman. Noi sa fim sanatosi!Sa ai o zi buna si frumoasa! :)

minoki spunea...

Mirela, ma bucur ca esti prima care ia atitudine in afara de mine si Lumi. Nu am fost genul sa ma bag in astfel de scandaluri dar acest individ chiar a intrecut masura.

Vania spunea...

Ce zice domnul max este, de regulă, egal cu zero, atunci când nu e la negativ. Oricum, MFC e o idee care a prins, deşi, nefiind fotograf, intru mai rar în joc.

Mirela spunea...

Dar nu e un scandal. E vorba doar de un (1) @blogger care nu a procedat corect fata de participantii la Miercurea fara cuvinte. Faptul ca pe mine m-a scos din Blogroll ma bucura si consider ca mi-a facut un serviciu. Care e reciproc, de altefl! Si din momentul in care nu mai sunt in acel Blogroll, nu mai pronunta proprietarul blogului numele meu si nu mai face aluzii. Daca ai sursa de unde descarca acele carti postale despre care pretindea ca sunt din colectiile personale, ar fi si mai bine.

aA spunea...

nu vreau sa critic pe nimeni, de unde ia si ce pune pe blogul propriu. dar asa cum ai spus si tu, daca eu simt ceva pt norii aia imprastiati pe cer, o frunza pleostita artistic sau eu stiu ce bazdaganie din iarba si impresia mea e ca mai plac si altora...o voi face in continuare.
in alta ordine de idei, cu totii ne resimtim dupa iarna asta enorm de lunga si incepe sa se vada pe bloguri. sa speram ca odata cu primavara, ne va reveni cheful de viata si de scris. iti doresc numai bine!

fosile spunea...

Probabil ca majoritatea se incadreaza la categoria "bloggeri amatori",iar ceilalti,care se cred profesionisti sa se ia la harta cu profesionistii.
Nu prea am fost pe aici,dar m-am bucurat de comentariile tale prin alte parti.
Imi pare rau ca pleci,dar totusi,ma bucur ca ramii!
Pe Max,lasa-l in "maxul" lui.
Saru'mina!

minoki spunea...

Lumi asta denota caracterul lui. Asta e! Am mai spus-o si o sa ma spun. Numai in Romania o sa mai vezi asa ceva. Nu am crezut ca pana si in blogosfera romanaeasca s-au strecurat astfel de persoanje.

minoki spunea...

Vania, eu l-am vizitat destul de des si chiar am apreciat munca lui chiar daca e facuta cu copy-paste . Iti trebuie timp si pentru asta. Dar asta a fost pana acum 2 zile. Cat despre MFC daca era pentru profesionisti nu ar fi paritcipat decat vreo 4-5 bloggeri.

minoki spunea...

aA, nici eu nu am vrut sa critic pe nimeni,dar cand vezi atata ipocrizie , parca nu poti sa nu spui nimic.

Mirela spunea...

Minoki, mai sunt, dar vorba lui Vania!

minoki spunea...

Fosile, eu am mai spus: nu plec definitiv, nu plec din cauza nimanui, imi iau pur si simplu o pauza din lipsa de inspiratie, cu promisiunea ca atunci cand voi reveni , voi fi si mai selectiva cu persoanele care ma vor vizita.

Vania spunea...

Că domnia sa utilizează metoda copy/paste n-ar fi cel mai blamabil lucru, însă dumnealui este, cum cu mândrie se autointitulează, un porc abject. Şi, nerugat de nimeni, a mai adus o probă în plus despre acest amănunt....

CARMEN spunea...

Minoki draga,
nu stiu de ce, dar eu, articolul lui Max l-am interpretat ca fiind o suparare vizavi de blog si bloggeri în general si nu una vizavi de participantii la Miercurea fara cuvinte; acum însa... îmi dau seama ca de fapt tu ai dreptate! El se plânge de lipsa de valoare a postarilor celor înscrisi la MfC si de faptul ca nu toti aceia pe care el îi viziteaza, îi întorc vizita si îi comentaeaza "amplele lucrari" - dar la începutul postarii, tocmai asta înfiereaza - faptul ca nu accepta ca cineva sa-i impuna "reciprocitate"! Scuza mea este ca de sâmbata seara eu lupt cu o viroza ce-mi creste temperatura si iata, îmi slabeste vigilenta... Multumesc ca tu nu ai trecut cu vederea acest atac la adresa celor ce participa la MfC. Multumesc pentru atitudinea pe care ai abordat-o.
Articolul lui Max mi s-a parut ambiguu din cap în coada, se autocontrazice la fiecare zece rânduri, dar... fiecare e liber sa scrie ce doreste si sa urmeze calea pe care o doreste! Daca a descoperit ca locul lui nu este printre noi... (dar - vezi raspunsul la comentariul meu - înca nu e sigur!) nu are decât sa nu mai participe la Miercurea fara cuvinte!
Problema lui însa cred ca este alta. Eu cred ca el este - poatechiar fara sa-si dea seama - arma de lupta împotriva "celorlalti bloggeri" a unui grup cu care s-a aliat de curând. Acel grup eliminat din blogroll de majoritatea dintre noi, acel grup care împrastie calomnii si otravuri.

minoki spunea...

Mirela, nu asta este important cat suntem sau nu de profesionisti. Eu am mai spus mai demult la Carmen ca MFC este o posibilitate de a socializa, pentru bloggerii noi sa se faca cunoscuti.

minoki spunea...

Vania am vazut si eu ca are o emblema acolo la el pe blog, dar habar nu am avut despre ce se vorbeste. M-am documentat si am aflat , asa ca iti dau dreptate.

minoki spunea...

Carmen, iti doresc sanatate multa si sa nu lasam raul sa intre pana si blogurile noastre pe care le-am construit frumos cu multa munca, incredere si pasiune.

Unknown spunea...

Noa zua bună. Ai puţină răbdare şi vine ea inspiraţia plecată puţin în oncediu. Să ai o zi bună.

Sara spunea...

Sper ca primăvară să aducă cu ea și mai multă inspirație pentru noi toți... :)
O seară frumoasă vă doresc! :)

Unknown spunea...

In primul rand Capca nu are dreptate. Votca nu face doi bani in fata unei palinci! Sa fie clar...Pe urma, ete stres de ce zice lumea, clar toti facem bloage sa avem din ce ne lua mertane, da parca prea putin conteaza ce zic ailalti...daia nu mai ploua!

minoki spunea...

Abbilbal, astept....

minoki spunea...

Sara, te imbratisez cu drag!

Tudor Enea spunea...

In ultimul timp am fost cam absent. Ba chiar si azi am ramas in urma cu MFC. Din lipsa de timp am ramas in urma si cu vizetele la prietenii din blogosfera. Astfel nu am ajuns sa vad nici articolul lui Max.
De felul meu evit sa ma arunc in conflicte sau sa comentez articolelele altora pe blogul meu personal. totusi, uneori mai dau si eu cate o palma cu ironie anumitor persoane. Sunt de acord cu tine, blogul personal e blog personal si fiecare posteaza ce ii place. Din aceste considerente si cel care te viziteaza se adapteaza la ceea ce postezi tu sau nu mai calca pe la tine. E simplu. E o lege care nu trebuie scrisa. Fara a-i lua apararea, cred ca Max a incercat sa fie dur intr-un anumit context, atingandu-i pe cei care asteptau vizita lui ca o obligatie. Cand omul e nervos mai scoate si cate o prostie. Si cand faci un articol de critica ai oameni care te sustin si oameni care te contesta. A fost intr-adevar dur, atingandu-i pe participantii de la MFC, insa cred ca de acolo a pornit problema lui. Mai departe, ceea ce tine de expunerea preferentiala a comentariilor, nu cred ca are sens sa intram in polemici fara rost. Tine de el si numai de el ca posesor al blogului personal.
Felicitari pentru replica ta, bine organizata si punctata esential. Iti doresc inspiratie, voie buna si zambet etern.

minoki spunea...

Tu26dor, multumesc de aprecieri! Chiar ma intrebam ce s-a intamlat cu primul participant la MFC. Acum, ca am aflat, m-am linistit.

Anonim spunea...

Aoleu ... lipsesc si eu 3-4 zile de pe aici din motive medicale si cand revin...totul e cu susu-n jos :(... ei uite ca eu nu am suferit deloc din cauza lu nimeni :)) Cred ca sant unii care nu merita nici sa le dai buna ziua..daramite sa si suferi din cauza lor... Hai sa nu dam nimanui mai multa importanta decat merita :) !

minoki spunea...

Ninu, sa stii ca ai dreptate!

scorpio spunea...

bey,eu sunt in urma...trebuie sa ma documentez sa vad despre ce e vorba.:))
minoki,eu astept sa iti treaca si sa scrii despre primavara,despre viata,despre fericire...
sunt cam imprastiata in ultimul timp,dar o sa imi revin...sau nu :)

minoki spunea...

O sa te aduni si o sa iti revii. O sa vezi tu! Si eu o sa-mi revin.

Unknown spunea...

daca te razgandesti si continui sa scrii noi aici suntem :)

Dan spunea...

Nu stiu daca te mai întorci pe la mine, înteleg ca textul meu nu s-a afisat corect?

Anonim spunea...

Fiecare simte si scrie diferit. Sinceritatea - atata timp cat nu e folosita la modul taios sau obraznic....nu e de condamnat.
De asta se si aduna pe un blog un anumit tip de cititori....Unii sunt mai sensibili, altii mai directi dar fiecare isi gaseste perechea in blogosfera :) Sau mai bine zis tipul de cititori cu care rezoneaza
Eu iti doresc numai bine Minoki!

Sara spunea...

V-a trecut supărarea, nu?.... :)
Vă doresc o primăvară plină de prospețime, culoare și parfum!
Vă îmbrățișez cu mult drag!

Melly spunea...

Fireste ca opiniile celorlalti sunt importante atata timp cit sunt pertinente!
Daca lui Max nu i-au placut mitele lesinate si apusurile de soare, logic ar fi sa nu mai dea pe acolo, pentru ca gusturile nu se discuta.
Sanatate multa Minoki si spor la bijutereala! :)

Anonim spunea...

:-t

Cristi spunea...

Gata cu pauza, hai mai scrie ceva! :)

Anonim spunea...

din intamplare am ajuns aici..si imi place ce citesc.
si da, sunt de acord. la el "acasa" fiecare poate scrie ce vrea si cum vrea, binenteles in limita bunului simt..acum ..fiecare va da o definitie proprie si personala bunului simt..cred ca pana la urma..si in final e important sa fim autentici in ceea ce scrim..si facem..restul de pura filozofie..:)

pandhora spunea...

Paste Luminat si Sarbatori cu bucurie iti doresc cu tot dragul! :)

Anonim spunea...

Sărbători fericite ,sănătate ,fericire și lumină în suflet îți doresc !

CARMEN spunea...

Un Paste fericit!
(http://vis-si-realitate-2.blogspot.de/2012/04/hristos-inviat.html)

georgiana spunea...

Hristos a înviat! Paște fericit și să fii bine, dragă Minoki! :*

Andrei Răduţu spunea...

Sarbatori fericite ! Hristos a inviat !

.✿*E LENA*✿. spunea...

Bună scumpo!
A venit primăvara gata cu vacanța
mai dă un semn și tu!
O zi de 1Mai cât mai plăcută îți doresc!
Te pup și te aștept în paradisul meu!

Unknown spunea...

Iti vei revenii sigur!

Mirela spunea...

E vară, Minoki dragă, sper că ești bine, sănătoasă! Noi să fim sănătoși, vorba cântecului! :)

Dan spunea...

Si totusi nu vrei sa te întorci? Am fost prin Iasi, mai vorbim despre una, alta...

Alex spunea...

Craciun fericit, draga Minoki! :-)

georgiana spunea...

la mulți ani, fată dragă! >:D<

Anonim spunea...

Hi there to every body, it's my first visit of this blog;
this website contains remarkable and genuinely good data in support of readers.

Anonim spunea...

I know this site presents quality dependent posts
and other information, is there any other site which presents such
things in quality?

Anonim spunea...

I'm extremely pleased to find this great site. I wanted to thank you for
ones time for this particularly fantastic
read!! I definitely liked every little bit of it and I have you saved to fav to look at
new things in your site.

Anonim spunea...

Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to say
that I acquire actually enjoyed account your blog posts.

Anyway I'll be subscribing in your feeds or even I
fulfillment you get entry to persistently quickly.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu