miercuri, 24 februarie 2010

De Dragobete

Dragii mei!
Am promis de Sf. Valentin ca o sa postez si de Dragobete un articol.Si daca peste doua saptamani ar mai fi o sarbatoare a iubirii, cu siguranta as mai posta si atunci. De fapt, daca ma gandesc bine, acusi vin 1 si 8 Martie. Asa ca...sa tot sarbatorim! Ma refer la cei care vor sa sarbatoreasca, si nu neaparat cu surle si trambite.

Ma adresez astazi celor care vor sa iasa din rutina zilnica, dar, in acelasi timp, si celor care ma mai atentioneaza prietenos cu cate o replica gen: ''cand esti casatorit de...''n'' ani si mai ai si un copil nu-ti mai arde de prostii.'' Mi-ar placea sa stiu ca acele putine idei pe care vi le dau, pentru a mai omori monotonia din cuplu, nu sunt chiar pentru toti niste prostii.

Pentru mine, faptul ca iubitul meu mi-a dedicat o poezie astazi, de Dragobete, nu este o prostie, ci un gest de mare tandrete pentru care ii multmesc, iar rasplata va fi pe masura gestului lui. Dar, chiar daca nu toti avem inspiratia si talentul de a scrie poezii, am mai spus, sunt gesturi simple cu care putem sa ne bucuram si sa ne infrumusetam viata.

Este din ce in ce mai trist pentru ca in aceste vremuri si asa destul de tulburi, pe care le traim, uitam sa ne mai bucuram de lucruri marunte, si ne pierdem in rutina.
Nu tine de numarul de ani de casnicie si nici de numarul de copii sa va simtiti bine alaturi de cel, cea, cu care, odinioara ati fi petrecut la maximum fiecare clipa de viata.
Nu trebuie sa fiti poeti, si nici sa faceti gesturi extravagante pentru a face o surpriza sotului, sotiei.

Ce ar fi sa mergeti acum acasa, sa puneti melodia voastra, prima melodie care v-a legat sufleteste odinioara si sa va invitati partenerul la dans? Si, in timp ce dansati sa-i spuneti ca, indiferent de cate momente grele ati avut si veti mai avea, va fi pentru voi cea mai importanta persoana din viata voastra? Va fi un moment pe care nu il veti uita repede. Faceti asta si o sa vedeti ca maine dimineata viata nu va mai fi nci asa monotona si nici chiar asa de trista cum ati crezut.

Va doresc un Dragobete fericit! Si nu uitati ca fericirea vine dinn suflet si nu infloreste decat in armonie.
O seara linistita !

4 comentarii:

Miha spunea...

Un Dragobete fericit iti doresc. Si sa dansezi frumos! :)) Pe mine nu ma mai tin picioarele. :))

minoki spunea...

Multumesc frumos! La fel si tie, si nu este neaparat necesar sa dansezi. Poate vei fi surprinsa altfel de sotul tau in aceasta zi...

Anonim spunea...

pot sa fac un comentariu care nu are nici-o legatura cu dragostea..cu visarea...dar care are legatura cu realitatea...?

minoki spunea...

Atata timp cat este de bun simt poti face orice fel de comentariu.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu