miercuri, 4 ianuarie 2012

Stiri apocaliptice

Lume, lume, bine v-am regasit in 2012! M-am stimulat, in sfarsit si eu, sa postez pentru ca, stiti si voi, cat e de greu sa te urnesti dupa atatea sarmale, fripturi, prajituri si alte asemenea, de la Craciun incoace. Dar trebuie, mai ales cand toata lumea se pregateste de marele sfarsit apocaliptic, eu sa stau sa lenevesc?




Eu una, nu as fi vrut sa stiu prea multe despre aceasta apocalipsa, fiind pe principiul ca, daca o fi sa mor, sa fie repede si fara prea multa suferinta, dar vad ca nu pot, pentru ca posturile de televiziune trambiteaza de dinainte de Anul Nou prezicerile despre sfarsitul lumii din 2012. Si ca sa fie cat mai convingatori, avand in vedere ca, anul trecut, au cam dat-o in bara, fiecare post TV ne anunta la ore de maxima audienta cum se va desfasura acest eveniment, care va duce la disparitia rasei umane, in cele mai mici amanunte.

Oricum, mai tare decat Apocalipsa din 2012 mi s-a parut stirea despre Irinel Columbeanu care si-a anuntat candidatura la primaria Bucurestiului.  De fapt, nu anuntul in sine a fost tare, ci modul in care a facut-o. 
Intr-un clip de doua minute, postat pe You Tube, filmat la el acasa, cred ca dupa ce bause cateva paherele in plus, si-a facut curaj, s-a asezat la masa, si-a pus camera web in fata si a anuntat ca ar dori sa fie in fruntea Capitalei. Poate ca ar trebui sa il intelegem ca, de cand s-a terminat divortul de Monica, a simtit ca a intrat intr-un con de umbra si cum putea sa iasa mai bine la lumina si de unul singur, decat in calitate de candidat la primarie? Ca doar nu o sa mai tina primele pagini din ziarele de cancan, pentru ca are si el o varsta si un copil de crescut, nu?

Oricum, mie mi-a placut acest clip incepand cu tinuta. Desi nu i se vedea decat capul (rotund ca un dovleac) si o bucata pana la bust, nu am putut sa nu observ geaca de blugi cu epoleti, care ii dadea un aer atat de "tineresc"! O fi fost poate tinuta de stat prin casa? Eu zic ca era mai fancy, poate, daca aprea de la dus, in halat de baie! Ca doar nu avea sa apara ca toti ceilalti, in costum, cu cravata! Prea banal!   Si daca Monica Tatoiu a facut valuri cu tinuta ei punk-rock, el de ce nu si-ar depune candidatura in geaca de blugi cu epoleti?

Dupa parerea mea, dupa ce am vazut acest clip, am ajuns la concluzia ca ar avea nevoie de ceva tratament de specialitate! Altfel.....dragi bucuresteni, imi pare rau sa va spun, dar aveti o mare problema!



42 comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

La multi ani !

iulian berzuc spunea...

Columbeanu primarele Bucurestilor si Vanghelie eventual sa ajunga la Cotroceni :))

minoki spunea...

Rappa multi ani si tie!

minoki spunea...

Iulian spune sincer: te-ar mira ?

Max Peter spunea...

Tocmai discutam cu cineva despre ştiri. Aproape toate parcă-s după un anumit tipar. Numai ştirile bune sunt din ce în ce mai rare, dar totuşi lucrurile bune continuă să se petreacă...

Geocer spunea...

Rau a mai ajuns, saracu'!

.✿*E LENA*✿. spunea...

La multi ani,Minodora!
Eu zic ca nu are sanse!
Se face de ras..
O zi frumoasa !
Te pup..

DiaMar bucataria galbena spunea...

Na'c-am trait s-o vad si p'asta.Da' de fapt daca stau bine si ma gandesc nu ma mai mira absolut numic in ROMANICA noastra draga.
In alta ordine de idei iti urez sa ai parte numai de lucruri bune si frumoase in 2012.Te pup!

minoki spunea...

Max ai dreptate. Stirile bune ni se dau cu portia numai de Paste si de Craciun. Restul e numai crima si oroare.

minoki spunea...

Geocer, asa este. Pacat ca are un copil de crescut si un model de oferit acestei fete!

minoki spunea...

Elena, la multi ani! Pacat de banii aia risipiti de aiurea!

minoki spunea...

Dia, ,u;ti ani si tie! Si eu ma intreb ce grozavii vom mai vedea si anul asta.

Adela Zilahi spunea...

La multi ani! Chiar ma intrebam ce evenimente o sa avem anul acesta!

minoki spunea...

Adela, multi ani! Stai ca asta e abia inceputul! Eu ma tem de ce va mai urma.

TeoBucatar spunea...

La multi ani si un an implinit!

minoki spunea...

Teo, multumec la fel!

florinash spunea...

Dupa cum vad,pina in prezent,nimeni n-a facut vreo referire la subiectul postarii tale de azi,despre APOCALIPSA! asta denota ca ''Nea IRI'' a eclipsat APOCALIPSA,prin filmuletzul sau pe you-tube! la citi neavenitzi sunt in politica asta romaneasca,cred ca incape si el fara probleme!Cit despre aceste stiri despre APOCALIPSA,niste televiziuni tembele,care ishi copie stirile una de la cealalta! Inchei dorindu-ti un an 2012 bun,d.p.d.v. si succesc in postari ca de subiecte,cu sigurantza nu vei duce lipsa!!!

minoki spunea...

Florinash asa este televiziuni tembele, candidati tembeli, si noi pe langa ei ca ne uitam. In rest, iti urez un an bun plin de satisfactii pe toate planurile!

Adriana spunea...

Deci: beat nu este(asta ar fi o scuza acceptabila),ci mai degraba in psihologie exista cu siguranta un nume care sa defineasca aceasta afinitate pe care o are pentru camerele video. E culmea insa ca i s-a incredintat spre crestere si educare un minor. Mare e gradina lui Dumnezeu!

minoki spunea...

Adriano, sunt cam de aceeasi parere cu tine si cu multi altii dar care nu putem decat sa stam sa ne uitam si sa ne minunam!

Lumi RO spunea...

Poate ca ii era frig si de aceea era imbracat cu geaca... dar cu apocalipsa cum ramane?

minoki spunea...

Putea sa-si ia un sacou . Iar despre apocalipsa ce sa mai spun? Daca nu vine ne-o aduc astia cu forta!

silavaracald spunea...

Păi, ne-am tot antrenat pentru marele sfârșit apocalipstic. Numai anul trecut am avut vreo trei, așa că poate veni liniștit.
La mulți ani! :)

minoki spunea...

SLV, ce sa mai spun? .... La multi ani!

sarah spunea...

off offffff offffffff,eu sincer cred ca are sanse Columbeanu.sa fim seriosi,ii avem pe Beccali si Eba euro-parlamentari,pe Vanghelie primar,Boc prim-sinistur.....asta ministru si apogeul! pe Basescu presedinte.Are si Columbeanu loc langa ei,de ce nu?
in concluzie,astept Apocalipsa !

minoki spunea...

Sarah, Doamne apara si pazeste!

georgiana spunea...

mda, deci nu mă miră deloc :)
La mulți ani, scumpișoaro! și poate în 2012 reușim și noi să ne întâlnim :P

minoki spunea...

Ai aparut, frumusico? La multi ani si tie si numai bine in 2012!

Rudolph Aspirant spunea...

Ce ar fi asa de rau sa fie intr-o buna zi dl Marian Vanghelie presedintele Romaniei ? Intreb sincer serios, si chiar mi-as dori un raspuns argumentat. La nivel de PSD ati prefera pe altcineva mai cunoscut din PSD sa fie presedintele Romaniei ? La nivel general de alte partide sau chiar ca independent aveti in acest moment o idee mai optim adecvata ? Aveti cumva vreo informatie detrimentala caracterului sau competentei politice a d-lui Marian Vanghelie ? Este posibil sa existe, deoarece eu nu am urmarit mass media in lb romana in mod regulat, insa pana acum eu nu am auzit despre vreo posibila fapta de coruptie, deci comportament neetic, sau incompetenta politica serioasa despre dl Vanghelie. Este doar vorba de dificultati de comunicare ? Doriti un mai bun comunicator public ? Este OK, nu e neaparat rau sa fie asa, dar efectiv sunt chiar curios ce asteptari mai concrete au oamenii in general de la un politician profesionist posibil candidat pt functia de presedinte al Romaniei ? Eu sunt curios deoarece eu personal ma simt cam vinovat ca nu am participat de mai bine de 10 ani la procesul politic electoral din Romania, in ciuad faptului ca parintii mei au incercat sa ma incurajeze sa ma duc sa votez si ei au incercat sa imi ofere un exemplu bun in acest sens...si ma gandeam ca poate ca am sa votez si eu macar o data, atat vreme cat sunt inca cetatean roman cu drept de vot, daca o sa ma pot deplasa la vreun centru mai apropiat de votare, la nivel de alegere de candidat pt functia de presedinte al Romaniei. Eu chiar m-am gandit ca dl Marian Vanghelie are capacitate de atractie de finantare destul de utila pt o asemenea pozitie, si poate ca mai trebuie sa invete sa aiba incredere in competentele sale de a-si forma o echipa de lucru, dar mare alt lucru nu prea cred ca are de "invatat", chiar cred ca are inclinatie politic profesionista si chiar cred ca pana acum, la nivelul lui de functiune curenta, desigur, a reusit sa implementeze orice activitate concreta pe care si-a propus-o in mod destul de competent si de eficient. Dl Antonescu, de exemplu, ca un posibil alt poltician mai cunoscut, nu mi se pare ca are capacitatea de a-si forma o echipa competenta, si la dansul este chiar prea tarziu sa i se mai permita indulgenta sa aiba timp sa invete, si chiar cred ca nu are capacitatea reala de a implementa asa ceva. Dl Geoana poate ca ar fi un excelent ministru MAE, insa efectiv nu il vad capabil sa invete din mers la acelasi nivel pe care l-am vazut capabil pe dl Vanghelie. Dl Geoana chiar cred ca si-a atins nivelul maxim de competenta la nivel de ministru. Cine ar mai fi ?

minoki spunea...

Rudolph, postarea mea era despre Irinel Columbeanu, si apocalipsa. Despre Vanghelie la Cotroceni, numai cine a scris despre asta, respectiv Iulian, ar putea sa-ti raspunda. O zi maxima!

iulian berzuc spunea...

Prietene Rudolph,fara suparare,dar esti rupt total de politica Romaniei.Pentru mine,si nu numai,Vanghelie nu este decat un clovn,imbogatit prin mijloace obscure si propulsat doar de interese meschine in fruntea unui partid ce se chinuie sa se prefaca ca este de opozitie.

Rudolph Aspirant spunea...

@ Iulian: zau ca eu chiar doresc sa aflu mai multe despre politica de azi din Romania, just in case ca ma decid si eu o data sa votez. Si din ziarele oficiale efectiv nu tolerez sa citesc/privesc ca sunt in asa hal de nivel de secol XIX ca, oricata simpatie as avea fata de dl Alexandre Dumas sau respect autentic fata de dnii Jules Verne si Gustave Flaubert, atata secol XIX eu nu stiu daca pot sa indur chiar in halul asta, mai ales ca nu e doar pe cultural, e si pe stiintific si, in general, mai rau, ca competenta jurnalistica generala totala, (relativ si comparativ la competenta jurnalismului de sec XIX de la Londra > Paris la vremea aia, dar si ca nivel de competenta de comunicare reala curenta catre publicul larg din Romania secolului XXI).

Deci, efectiv, sincer, chiar doresc un exemplu de poltician profesionist roman competent indeajuns si functional indeajuns per general pt o eventuala functie de Presedinte al Romaniei, chiar si de nivel de ala de care e cel mai putin rau dintre toti aia raii, daca altul de nivel mai dezirabil entuziast nu se poate, chiar si daca e poate mai putin larg cunoscut azi, ca sunt in stare sa-l urmaresc daca devin motivat, deoarece, ZAU, si pe bune, fara absolut nici un misto decat cel mult fata de mine insumi, chiar doresc sa stiu si eu cu CINE sa votez !

georgiana spunea...

iaca, poate și Geoană să vorbească singur :))))
http://www.youtube.com/watch?v=Idj_PDAv8sM&feature=share

minoki spunea...

Georgia, sa vad si eu pe Geonica, ce zice.

minoki spunea...

Georgiano, am vazut atat cat mia permis rabdarea =))

georgiana spunea...

Rudolph, Dl Geoana chiar cred ca si-a atins nivelul maxim de competenta la nivel de ministru??? OMG! de câtă competență o dat dovadă când s-o dus in vizită la Vântu în seara de dinaintea marii confruntari?
hai măi! chiar nu gândim deloc?

georgiana spunea...

Minoki, am abandonat și eu după 30 de secunde... același limbaj de lemn ca și a lu taica Iliescu! of! of! măi! măi!

mishulake spunea...

Știi ceva? La mulți ani !și toate cele bune.

minoki spunea...

Miahulake, la mutli anis tie!

Rudolph Aspirant spunea...

Nu inteleg re Geoana...eu ma refeream la perioada cand dl Geoana era ambasador la Washington DC si am remarcatt atunci constiinciozitatea lui ca doritor de comunicare la nivel international, si il evaluasem atunci ca relativ OK la nivel de ministru MAE nivel Romania de atunci...in momentul de fata al Romaniei 2011, NU mai e OK nici la nivel de ministru MAE. Habar nu am re posibile backdoor deals re Vantu, care nici nu stiu de fapt cine e, decat ca stiu ca numele lui propriu e adesea folosit mediatic in lb romana in mod destul de transparent pe post de bau-bau politic...ceea ce NU e neaparat o activitatate neetica, se practica in toata lumea, deci nema problema aici din punctul meu de vedere evaluator re competente generale politice profesioniste, sau utilizarea mass-media pt activitati politice, desi re mass-media generala care e OK sa se lase utilizata, totusi TREBUIE sa-si mentina si un grad de autonomie si competenta profesionala ca entitate de sine statatoare si chiar ca o posibila a 4-a "putere" in stat, mass-media oficiala in lb romana e la nivel de secol XIX Romania de atunci, asa ca puteti trage si dvs ce concluzii doriti pt dvs insiva re necesare corectii cand vizionati/cititi diverse chestii provenite din partea ei si chiar doriti sa va formulati opinii politice electorale, asa cum incercam si eu...pai NU e de mirare ca efectiv, nici la nivel turmentat, nbici treaz habar nu am cu cine sa votez.

Anonim spunea...

o zi BUNA iti doresc!

daca nu e buna, fa-o sa fie buna. avem o singura viata… si daca si pe asta ne-o traim in tristete….atunci care ne e rostul??? hai sa zambim si sa iubim frumos…

iar daca viata iti ofera o lamaie, nu dispera, fa-o limonada!!! pe o vreme caniculara… o limonada cade bine la suflet si trup

Anonim spunea...

Ce pustie si rece ar fi viata....daca nu ar fi iubirea!!! ...cat de goi am fi pe dinauntru daca sufletul nu ar fi infrumusetat de floarea calda a prieteniei !!!....fiecare zi din viata ar trebui sa ne fie un imn inaltat acestor sentimente nobile !!! o imbratisare calda pentru un prieten drag.....O seara frumoasa!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu