sâmbătă, 16 aprilie 2011

Pe la spate, pe la spate, dar in alta parte!

Am vazut la stiri ca in aceasta perioada se desfasoara la Brasov concursul Mister Europe Guy. Adica in perioada 13-17 aprilie, Poiana Brasov va fi plina de homosexuali. Atentie, dragi domni, cui zambiti amabil, daca ajungeti in acest weekend in Poiana. Sa nu va treziti cu vreo surpriza!

Numai ca pe mine, ca de obicei, iar ma framanta niste intrebari: mister gay  e numai pentru partea activa? Adica pentru partea pasiva vom asista la un concurs miss gay? La mister gay vor participa numai ei si "doamnele gay" vor  fi in juriu si in public? Poate ma lamureste si pe mine cineva, ca eu nu stiu cum vine asta. 


Pana una alta, nu ma asteptam ca Romania sa fie gazda unui asa "important" eveniment. Sincer va spun ca NU imi doresc sa vad niciun fel de concurs de asemenea gen, la fel  cum NU suport nici sa vad filme cu homosexuali. Dar, oare chiar ne iarta de aceasta data televiziunea de asemenea eveniment "grandios"? Eu nu cred ca vom avea norocul asta.

Sa ma ierte onoratul meu public cititor, nu am nimic cu nimeni , fiecare cum simte, cum ii vine si cu cu cine ii vine, dar, daca esti gay, nu e mai bine sa fii gay la tine acasa? De ce trebuie sa se faca si parada pe aceasta tema?

Nu vreau sa supar pe nimeni dar parerea mea este ca aceste parade si aceste concursuri gay ar trebui sa se desfasoare undeva cat mai discret. Poate prin Papua Noua Guinee? Sau prin Patagonia? As putea sa sugerez chiar si o zona de munte din  Kirghistan, daca se poate? Adica, cat mai la dos. Oooops! Ma scuzati! Am spus "dos"? Am vrut sa spun mai pe la spate! Ooooops iar mi-a scapat! Mai bine inchei aici ca cine stie ce pasarica (na, ca nu stiu ce m-a apucat!) imi mai scapa din gura si nu de alta dar m-oi mai trezi si cu vreun comentariu  suparat de pe la vreo fosta "miss cuc " de pe nu stiu unde.


53 comentarii:

corina spunea...

Minoki bine ai zis, dar oare ce vor cauta astia cu parada cand omul trebuie sa astepte frumos si asezat Floriile?Vin dumnealor sa strice imaginea sarbatorii bucuriei....
Rusine lor si acelor cei sustin!Domnul sa-i muiluiasca si sa le lumineze mintile lor pierdute.
Iar tie Minoki o sarbatoare linistita!

Cupcake Splendens spunea...

mai,eu ii sustin pe homosexuali,daca ei au decis sa fie gay,e treaba lor.

Lillee spunea...

Intrebari la care nici eu nu gasesc raspuns. Cred ca cel mai bine informati ar fi chiar reprezentantii amintiti de tine. Poate avem norocul si ne lamureste cineva. Cat despre parada sau concursul de frumusete ( ce-o fi ) nu cred ca ma deranjeaza...

georgiana spunea...

haidi mai, e si ei oameni... :D

minoki spunea...

Corina , ma gandesc si la ei ca poate unii din ei nu sunt bucurosi de ce li se intampla. Puteam si eu sa fiu una din ei. Dar nu cred ca as fi facut vreodata parada de asa ceva.

minoki spunea...

Cupcake eu nu am nimic cu nimeni pana nu se baga in seama cineva .

minoki spunea...

Lillee daca o sa aflu o sa iti spun is tie.Cred ca vei fi foarte incantata sa-i vezi fataindu-si fundurile incoace si in colo pe podium,.

minoki spunea...

Georgiana, eu nu am zis ca sunt extraterestri.

Lumi RO spunea...

Minoki, sunt si ei oameni. Unii au devenit asa din cauza unei copilarii nefericite, altii din razbunare pe viata, altii chiar de placere. Daca nu sunt la fel ca noi, asta e, nu toata lumea e la fel. Mie mi se pare normal ca si ei ca de altfel si negrii si galbenii si altii sa aiba paradele lor sau mai stiu eu ce. Totul pana la a nu se degenera in ceva urat. Vor sa arate lumii cum sunt ei. Stiai ca unui tip gay ii trebuiesc 3-4 ore sa se machieze pt a deveni femeie? Este o lume pe care nu o intelegem 100%. Mie una imi este mila de unii din ei, sunt sigura ca nu toti sunt fericiti in postura de gay. Dar o iubesc pe Ellen DeGeneres, nu si consoarta ei.

Lillee spunea...

@minoki: daca e parada gay-lor si nu a travestitilor (e o diferenta), nu as avea de ce sa nu fiu incantata. Sunt barbati frumosi ( majoritatea lor ). Exemplu: majoritatea stylistilor, George Michael, Wentworth Miller ( M. Scofield din Prison Break), T.R. Knight, Tom Ford, Ricky Martin, John Travolta...etc

Sorin spunea...

Ca bărbat nu am nimic împotriva lor (sunt doar altfel construiţi) dar ca modalitate de expunere sunt total impotrivă .
Atât timp cât sunt o deviaţie a normalului nu vor fi acceptaţi de majoritate . E lucru bine ştiut că omul cât ar vrea cu greu acceptă sau nu acceptă ceea ce este bazat pe alte principii ale vieţii decât ceea ce ştim că e normal . Şi tocmai deaceea nu ar trebui să fie ostentativi pentru că ar fi mai bine toleraţi.

.✿*E LENA*✿. spunea...

Las subiectul pentru alți...
Un weekend cît mai plăcut!
Te pup cu mare drag!

coolnewz spunea...

si mai cred ca nu este o coincidenta ca treaba asta are loc acum, aproape de Paste.

minoki spunea...

Lumi, cred ca m-ai inteles gresit. Eu nu am nimic cu ei. Nu sunt extremista. Am vazut un cuplu gay care se tinea de mana pe strada. Mi s-a parut cam ciudat dar nu i-am condamnat. dar de aici pana la paradele acelea fastuase su "mister gay"... Ai fost la vreun show cu gay? Ti-a placut?

minoki spunea...

Lillee, frumusetea nu are nimic de a face cu ce spuneam mai sus. il ador pe George Michael, imi place Ricky Martin dar nu mi-ar mai placea sa ii vad boiti pe la vreun concurs fataindu-se ca niste muieri.

minoki spunea...

SoriN ai zis mai bine decat mine.

minoki spunea...

Elena, mi-ar fi placut is parerea ta indiferent care ar fi fost. Oricum , multumesc de vizita!

Cristi spunea...

Bai ce tampenieee! Asta ne trebuia noua acum!!! Concurs de ...Mai bine nu mai continui ca scap cateva injuraturi!

Traian spunea...

Minodora tata, asta-i discriminare pe...fata. Oricum, art. 200 a fost abrogat,numai ca noi astia din est suntem mai catolici decit papa ori mai puritani decit ar fi cazul.Probabil si heterosexualii sunt ciudati in lumea lor.

FLORINASH spunea...

n-am nimic cu ei,dar nu-s deacord ca se afiseaza atit...si dece sa fim ''noi'' mai prejos,hai sa facem si noi un 'gay fest'' nu?!!!

minoki spunea...

Cristi, eu nu sut asa patimasa ca tine. Si uite cum s-a suparat lumea pe mine.

minoki spunea...

Traiane, mama, eu nu discriminez pe nimeni. Scriam intr-un comentariu mai sus chiar am vazut doi homosexuali tinandu-se de mana si nu i-am blamat nici macar in gand. dar cand ii vad pe la parade boiti si lingandu-se ostentativ deja mi se face greata. Si , dupa cum ii spuneam si lui Lumi ti-ar place sa mergi la un concurs din asta? cat ai rezista?

minoki spunea...

Florinash cam asat am vrut si eu sa spun in postare.

CARMEN spunea...

Este usor sa judecam pe altii, dar... Fiecare avem defecte, unii mai mari, altele mai mici, dar poate mai multe.
De cele mai multe ori se întâmpla sa condamnam când nici macar nu cunoastem situatia "celorlalti", formulam opinii în necunostinta de cauza! Dar cea mai mare greseala pe care o facem este sa generalizam. Peste tot exista needucati, vulgari, impertinenti, chiar si la heterosexuali!
Trebuie sa fim toleranti... Fiecare are dreptul sa se bucure de viata, sa-si aleaga drumul liber, fara constrângeri. Ca are alta culoare a pielii sau alte orientari sexuale, oamenii sunt oameni.
Nu voi fi niciodata întelegatoare si voi condamna un pedofil sau un criminal, dar homosexualitatea nu se încadreaza aici!

minoki spunea...

Carmen, am o intrebare: ce parere ai despre barbatul din imagine?

Traian spunea...

De unde stii ca-i barbat ?!

.✿*E LENA*✿. spunea...

Părerea mea...nu i-am înțeles și
nu îi voi înțelege niciodată!
Trebuia să-și aleagă altă țară,
nu România!
O după amiază perfectă!
Te pup și îmbrățișez cu drag!

Dan spunea...

Treaba lor, dar de ce vor ei sa aiba mai multe drepturi ca mine? Adica pe-ale mele conform Constitutiei si pe-ale "lor" în plus, c-asa vrea ei!
Hai sa facem si noi o parada a "heterosexualilor", ca sa stie lumea!

CARMEN spunea...

...un tip frumos, dar ce conteaza ce parere am eu despre el? mai ales ca eu nu judec pe nimeni dupa aspectul fizic. Pot însa sa-ti spun ca îmi place teribi vocea lui Elton John, George Michael, Freddy Mercury, o admir pe Jodie Foster...Ah, si lista e luuuuunga, pâna la Leonardo da Vinci si mai departe... cine mai stie unde, când si de ce a început sa existe homosexualitatea?!

Sophie spunea...

cred ca au vrut sa-si aleaga si ei floricica :)

minoki spunea...

Traiane , eu zic ca e barbat, partea pasiva!

minoki spunea...

Elena sa-si aleaga ce tara vor , dar sa fie m ai discreti.

minoki spunea...

Tot pentru Eelena, suntme atat de intoxicati de stiri de cana de doi bani incat un "eveniment' de genul asta chiar este mult prea mult.

minoki spunea...

Carmen, mie tipul din imagine mi se pare penibil. La costum cu creava si cu corana aia de miss pe cap e chiar aiurea. Concursurile de miss cu coronita stiu ca sunt apanjul femeilor. Si cred ca Elton John si G Michel nu s-ar preta la parade gay si concurs de miss sau mister. Nu cred ca au facut niciodata prada, aceste vedete, de homosexualitatea lor. Nu l-am vazut pe G. Michael boit si fataindu-si fundul pe la show-uri de gen. Ei s-au remarcat prin talent si munca.

CARMEN spunea...

:)) te contrazici singura!
Dar eu nu caut cearta, ci doar mi-am spus parerea...

adriana spunea...

Parerea mea este ca e o tulburarea de comportament ca multe altele si nu-i acuz pentru ca sunt asa, insa daca alte persoane cu tulburari de comportamnet nu fac parada din boala lor, nici ei ( sau ele ) nu ar trebui sa faca.Probabil ca in aceasta societate in care cu cat esti mai anormal cu atat ti se da mai multa atentie nimic nu ar trebui sa te mai mire. Daca nu te vei obisnui cu asta nu va fi bine pentru nervisorii tai. Deci... asta e lumea in care traim si ia-o asa cum e!

minoki spunea...

carmen, fiecare cu parerea lui.

minoki spunea...

Adriana, foarte bine ai punctat. Cat despre nervisorii mei, sper sa mai reziste.

Lillee spunea...

@minoki: nici eu nu vreau cearta si nici nervi dar se pare ca ai o idee putin eronata despre acest eveniment.
1. Concursul s-a intitulat "mister gay 2011". Podiumul nu este doar pentru femei. Exista si concursuri de mister, unde participa barbati heterosexuali. Castigatorul unui astfel de concurs, primeste coroana ( cum are si cel din imagine ). Coroana nu este ceva strict feminin, in fond si regii o purtau.

2. Se face o mare confuzie intre comunitatea gay si travestiti. Travestitii nici macar nu sunt acceptati in comunitatea gay-lor.
Concurentii de la mister gay 2011 nu sunt machiati, boiti sau mai stiu eu cum. Arata ca niste metrosexuali. Este un concurs de frumusete asa cum se face si in cazul barbatilor heterosexuali, "mister". Nici alea nu-ti plac?

minoki spunea...

Lillee, stiu ce inseamna travestiti , stiu ce inseamna gay, am scris aceasta postare nu pentru ca sa ma cert, ci sa imi exprim o parere cu care nu trebuie sa fie toata lumea de acord .

Anonim spunea...

Ai mare dreptate.
Puteam si eu sa fiu una dintre persoanele acelea, vorba ta, dar as fi facut parada cu asta? Mi se pare o rusine... Si chiar e o rusine.

Lillee spunea...

Corect, fiecare are dreptul la opinie si eu nu incerc sa schimb acest lucru cu nimic. Doar am incercat sa corectez anumite lucruri, cum ar fi: coroana de pe capul unui barbat, podiumul nu este doar pentru femei, homosexualii nu se boiesc. Atat.
Nu incerc sa-ti schimb parerea, este dreptul tau.

loopoo spunea...

Mai draga, scrisei si io un articol tare misto. Ca sa nu ma repet, parerea mea despre acest eveniment e aici

minoki spunea...

Acuarele , asta am vrut sa spun si eu dar se pare ca lumea nu prea m-a inteles.

minoki spunea...

Lillee, ai dreptate , si Stefan cel Mare a purtat coroana, si regele Cioaba poarta coroana, dar uita-te mai atent la coroana aia, mai precis la model! Mie mi se pare ca e o coroana cu model feminin.Podium, adevarat , nu este numai pentru femei, am vazut si eu modele defiland pe podium dar o faceau barb ateste, si homosexualii se boiesc. Nu exagerat ca travestitii dar sunt si care se boiesc, un pic mai tare. Iti spun din ce am vazut.

minoki spunea...

Loopooce sa mai spun?

Anonim spunea...

Tu ai pornit de la negarea ideii de parada, de afisare in public, penibil si zgomotos, a unor alegeri personale, nu a inclinatiilor sexuale ale unora sau altora. Se fac paralele de nedorit intre doua aspecte care nu au nimic in comun: Ca X sau Y, mari personalitati artistice ale vremurilor, au fost sau sunt gay, si capacitatile lor creatoare, ceea ce au lasat ca mostenire spirituala lumii. Nu au nimic a face una cu cealalta! Cand asculti o muzica de calitate, clasica sau moderna, nu te gandesti la sexul celui care a compus-o sau care o interpreteaza, e adevarat? Si nici cand privesti un tablou sau o alta forma de arta, nu te intereseaza activitatile colaterale ale artistului, e adevarat? Parada e un act de bravura, de prostie, de violenta. As reactiona la fel daca heterosexualii ar initia asemenea bravuri. E la fel de gretos, de nedorit!

minoki spunea...

acuarele, imi pare rau pentru cei care nu au inteless. Asta incercam sa spun in postare , asa ca voi continua si azi(cred) subiectul.

Lillee spunea...

Eu am inteles foarte bine la ce s-a referit minoki si nici nu am facut legatura intre cele doua aspecte.
Prima data i-am raspuns de ce nu ma deranjeaza acest "mister gay 2011" ( pentru ca m-a intrebat ), iar ca exemplu i-am spus ca homosexualii sunt barbati frumosi ( majoritatea ). Si aici i-am dat exemple de vedete. M-am referit strict la frumusete, nu la valoarea lor artistica.

A doua oara, am incercat sa corectez niste aspecte ( le-am scris mai sus ). Atat.

Acum, ce nu inteleg eu. @acuarele a spus ca: "As reactiona la fel daca heterosexualii ar initia asemenea bravuri. E la fel de gretos, de nedorit!"

Pai se fac !!!
Ce e gretos si nedorit? Concursul de mister, in general?
Cred ca voi nu ati inteles despre ce a fost vorba. "Parada" a fost denumita ironic, sau nu, de catre presa. De fapt, a fost un concurs de frumusete, intitulat "mister gay 2011" , apoi o petrecere a lor. Tot acest eveniment s-a petrecut cu usile inchise, intr-un mediu privat. Nu a marsaluit nimeni pe strazi. Nu a afectat auzul, vazul, moralitatea nimanui. A fost un concurs organizat din fonduri private, europene, intr-un spatiu inchis. Ce tot vorbiti acolo de parada? Ce parada?

minoki spunea...

Lillee o sa postez acusica o continuare. Stiu ca saptamana trecuta nu a fost parada. Eu ma refeream la modul general incluzand si paradele si la modul lor de a se face remarcati . Daca vor sa fie inscrisi la concursuri de mister eu cred ca s-ar putea inscrie la unul normal fara nicio problema. Nu stiu cat de inchise au fost usile pentru ca deja au aparut comentarii in presa. EU ma bucur macar ca nu ne-au imbacsit televizoarele si cu acest evenimet. Pan la urma de aici a pornit totul. De la faptul ca mass media ne imbacseste cu tot felul de porcarii.

Anonim spunea...

Ne cam invartim in jurul cozii.
Cred ca oricum, cine vrea sa inteleaga mesajul, il va intelege, Lilee!

Cat despre mass media, ai dreptate, Minoki. Eu nu as mai deschide televizorul pana pe la sfarsitul lumii! Abia dupa aceea as mai indrazini sa nutresc vreo schimbare de fond!...
:)

Lillee spunea...

Cu mass media si eu sunt de acord. Ne injecteaza cu tot ce n-ar trebui. Asa-i in zilele noastre, din asta castiga ei... nu avem ce face.
Am inteles mesajul general. :)

P.s. nu am avut eu ultimul cuvant :P

Costin Comba spunea...

Eram linistit la serviciu. Urma sa facem un Live de la Brasov, despre acest concurs. Pe ecran apare corespondentul si peste el se pune titlul stirii : Mister Gay.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu